26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Manchester United – Everton 6/2: Vägskäl

Kvällens sena match från Premier League den 6 februari 2021 spelas mellan Manchester United och Everton. Vi rekar med odds.

Det är lite väl enkelt att flyga iväg i tankarna efter att Manchester United vann med hela 9-0 mot Southampton senast, en match som jag snarare tycker att man ska vara försiktig att dra några som helst växlar av.

För Manchester Uniteds del var det såklart stärkande att få inte lite energi i laget och många spelare fick kröna sina fina insatser med poäng i form av assist eller mål. Det lär inte skada. Å andra sidan betyder det här inte att Manchester United har hittat toppformen igen.

Nu spelar Manchester United mot ett betydligt svårare motstånd i form av Everton, ett lag som har för vana att streta emot på Old Trafford.

Everton är också bara åtta poäng bakom Manchester United i tabellen, med två matcher färre spelade. En vinst här gör att man plötsligt har det i egna händer att gå om Manchester United inför avslutningen på säsongen.

Everton har dessutom fyra raka vinster på bortaplan och kommer med gott gry i laget inför matchen mot Manchester United, som man i för sig bara har en vinst mot på de 14 senaste försöken.

Tät historia

I hemmalaget finns det en viss osäkerhet kring anfallaren Edinson Cavani, som fick en skada senast och kan behöva vilas. Det är vad jag kallar ett ordentligt tapp, med tanke på att det är han som varit den anfallare som på tydligast sätt får igång sina medspelare.

Det är också mil i skillnad mellan den arbetsinsats som han alltid står för, jämfört med den som Anthony Martial visar upp i match efter match. Bedrövlig skillnad för att tala klarspråk.

I övrigt kan Manchester United formera precis det lag man vill och det verkar som att Victor Nilsson Lindelöf ska kunna spela fullt ut. Paul Pogba borde rimligen också starta då han vilades i veckan.

I bortalaget har Niels Nkounkou, Jean-Phillipe Gbamin och Allan alla saknats ett tag, och lär fortsätta göra det. Jordan Pickford är osäker igen, men kanske petas med tanke på Robin Olsen gjorde ett succéartat ersättningsförsök senast. Ett par riktigt svettiga räddningar fick vi se den gången.

Everton har förstärkt laget med Joshua King, men det är tveksamt om han start. Dominic Calvert-Lewin gjorde äntligen mål senast och kanske kommer att starta av den anledningen. Nu är han kanske, kanske på gång.

Min känsla är att spelbolagen övervärderar målchanserna här. Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,80 gånger smeten hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, lördag 6 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: