Speltips Manchester United – Newcastle 11/9: Ronaldos återkomst

Premier League är tillbaka och blickarna riktas mot Old Trafford där Manchester United tar emot Newcastle i Cristiano Ronaldos återkomst.

Det är sannerligen en underbar fotbollshelg som väntar alla Manchester United supportrar runt om i världen när Cristiano Ronaldo ska presenteras. Old Trafford kommer att koka av eufori när han entrar planen, samma plan där han blev världens bästa spelare och vann en mängd titlar. United har fått en bra start på den här säsongen och med det här spelarmaterialet så ska man tampas om titeln i Premier League, gräddet på moset är ju Cristiano Ronaldo. Man är obesegrade i ligan och nu väntar något lättare spelschema också som kan vara gynnsamt för att sätta spelet inför dem stora matcherna. Mason Greenwood har varit det stora utropstecknet tillsammans med Paul Pogba och visst finns det ännu mer att hämta här under säsongen.

Newcastle är tvärtemot allting United är just nu, man ligger långt ner i tabellen, spelet ser inget vidare ut och jag hade Steve Bruce som första tränaren att få lämna sitt uppdrag under säsongen. Man har inte förändrat något drastiskt under transferfönstret förutom Joe Willock som köpts loss från Arsenal. Det är nog knappast någon som tror att gästerna ska hit och kunna skaka om den stora jätten och jag vidhåller att det här bliir en otroligt uff uppgift och i ärlighetens namn så är det inte här Newcastle ska plocka sina poäng.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Newcastle bör vara chanslösa

Hemmalaget är solklara favoriter här och som alltid när man är det så handlar det om att få hål på motståndet tidigt för att kunna luckra upp laget och få kontroll över matchen. Jag förväntar mig en matchbild där United för spelet och Newcastle ligger på kontring och kanske fasta situationer. Jag har aldrig varit ett större fan av Steve Bruce och att han ska sätta en matchplan för att störa ett Manchester United med en Cristiano Ronaldo i sin återkomst ser jag som väldigt osannolikt.

Tittar vi på spelmarknaden så är det svårt att hitta spelvärde då United är så stora favoriter, men jag gillar kortlinan på Newcastle om någon är intresserad av det men jag väljer ändå att fokusera på målspelet i den här matchen där jag tror det kan bli några mål framåt för United som många gånger tidigare mot Newcastle.

Jag spelar över 2,5 mål för United i matchen till 1,80 hos Bet365.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Manchester United över 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:00, lördag 11 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: