26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Manchester United – Sheffield United 27/1: Nära 2,00

Det är nästan dubbelt upp som gäller för oddset inför mötet mellan Manchester United och Sheffield United i Premier League.

Manchester United - Sheffield United

Premier League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det finns ingen anledning att inte se hemmalaget Manchester United som klar favorit inför onsdagens möte med jumbon Sheffield United på hemmaplan, ett lag som man rimligen borde städa av vecka ut och vecka in.

Det trodde man i för sig i december månad också, och då kunde Manchester United vinna först med 3-2 efter en svängig historia på bortaplan. Men det känns som att Manchester United har lärt sig av den läxan.

Vidare måste man berömma Manchester United för att man hittat en annan stabilitet på slutet, att man radat upp fina insatser och att man nu ser ut att ha hittat en startelva som Ole Gunnar Solskjaer är trygg med.

Därför håller jag Manchester United som klar favorit här – men med den förra matchen i åtanke tror jag att man praktiserar en annan försiktighet här. Det vore det rimliga sättet att ta sig an matchen.

Sheffield United har en ganska okej form, går bra i även i FA-cupen och har gjort en del mål på slutet. Men med fem poäng på hela säsongsinledningen kan man inte gälla som annat än underdog mot Manchester United.

Stabil vinst för hemmalaget

Manchester United har fått klara sig utan det som är två långvariga försvarare, Phil Jones och Marcos Rojo, under hela inledningen på säsongen i stort sett, men personligen kan jag inte se hur det här har spelat någon roll för lagets förmåga eller för startelvans utformning. Ingen av spelarna finns med här heller.

Det gör inte heller Brandon Williams eller Facundo Pellistri, samtidigt som Marcus Rashford har lite känning och troligen vilas för att inte belastas i onödan.

Personligen skulle jag inte bli förvånad om samma sak hände med Victor Nilsson Lindelöf, som spelade för mycket under december månad, fick problem med ryggen och nu tas varje chans att vila som kommer upp. Mötet med jumbon bör ses som en sådan chans.

Sander Berge, Jack O’Connell, Jack Robinson, Oliver McBurnie och Ben Osborn låter kanske inte rent namnmässigt som större tapp, men relativt sett, i förhållande till truppens utformning i övrigt, kommer det här att vara tyngre tapp för bortalaget, som även lär sakna Lys Mousett.

Manchester United att vinna och hålla nollan spelas till 1,95 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Manchester United vinner och håller nollan
Odds: 1.95
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:15, onsdag 27 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: