26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Manchester United – Southampton 2/1: Målfokus

Manchester United är spelbolagens stora favorit inför matchen mot Southampton i Premier League tisdagen den 2 februari 2021.

Premier League har släntrat efter en del vad gäller sitt spelschema och för att få ihop hela den här säsongen har man nu behövt öka takten med antalet matcher, och antalet omgångar mitt i veckan.

För oss som gillar att kunna bänka oss i tv-soffan varje kväll är det såklart en behaglig tillvaro när så blir fallet, men det är också prövande för många av storklubbarna. Och visst har det tagit lite på nivån? För att inte säga underhållningsvärdet?

Manchester United gick mållösa av matchen mot Arsenal senast och ska nu försöka ta revansch hemma mot Southampton, ett lag som man har tio raka matcher mot utan att förlora. Å andra sidan är det ett lag som man har kryssat mot i fyra av de sex senaste mötena i Premier League.

Manchester United möter ett lag som har gjort mål i blott två av sina sju senaste matcher, men som nu kan slå ur underläge på ett bra sätt. Det har man inte kunnat göra lika mycket den här säsongen, eller på den senare delen av säsongen, något som har besvärat laget.

Spelbolagen håller Manchester United som enorma favoriter här och värdet finns helt klart i motsatt till favoritskapet, med tanke på att oddset halkat ner betänkligt.

Manchester United kan få problem

Victor Nilsson Lindelöf har fortsatta problem med ryggen och när man tycker att det är läge så väljer man ofta att spara svensken, som kommer att behöva spela många intensiva matcher under vårkanten och som såklart inte vill kliva in i sommarens Europamästerskap skadad.

Det ser ut att bli Harry Maguire och Eric Bailly som mittbackspar här, och känslan är att det inte är det mest stabila paret. Båda spelarna har bjudningar i sig och om det är någonting man missar med Victors frånvaro är det hans passningsfot i uppbyggnaden.

Men i övrigt finns det inga skador att bekymra sig över i hemmalaget, även om Scott McTominay kan behöva vila igen.

I bortalaget däremot har man många spelare borta. Nathan Tella, Kyle Walker-Peters, Michael obafemi, William Smallbone och Mohammed Salisu spelar inte här. Det finns förhoppningar om återkomster för Ibrahima Diallo, Theo Walcott, Oriol Romeu och Jannik Vestergaard relativt snart.

X (oavgjort) spelas till 4,50 gånger såsen hos Betsafe. Det känns som ett trevligt tv-spel till ett ovanligt, oväntat högt odds.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,50
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:15, tisdag 2 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: