Speltips Newcastle Manchester City 28 juni 2020

Speltips Newcastle – Norwich 30/11: Viktigt bottenmöte

Jumbon möter nästjumbon i detta oerhört viktiga bottenmöte mellan Newcastle och Norwich på tisdagskvällen.

Det är väldigt mycket som står på spel för båda lagen här som befinner sig nedanför strecket inför den fjortonde omgången av Premier League. Newcastle, som fortfarande väntar på sin första vinst för säsongen, har nog länge haft siktet på den här veckan där de ställs mot båda de andra lagen under strecket – på lördag väntar nämligen en match mot Burnley.

Veckan blir således lite av en ödesvecka för Newcastles del och lyckas de inte plocka upp en vinst här så kan de mycket väl få vänta till nästa år då spelschemat blir bra mycket tuffare under december med matcher mot bland annat Liverpool och Manchester City.

Både Newcastle och Norwich passade på att byta tränare under landslagsuppehållet och det ska bli spännande att se ifall det får någon effekt. The Magpies nya tränare Eddie Howe inledde med att vara borta med COVID under Newcastles kryss hemma mot Brentford under förra helgen och fick se sitt lag besegrade av Arsenal med 0-2 i London nu i lördags.

Det är som sagt denna veckan som de måste ta chansen, men inför mötet mot Norwich har de två försvarare i Jamaal Lascelles och Matt Ritchie avstängda. Howe kommer därmed tvingas till vissa defensiva rotationer, vilket kanske inte är det man vill höra som Newcastlesupporter med tanke på att de redan är det lag som släppt in flest mål på hemmaplan hittills.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norwich har hittat formen

Även Norwich har som sagt bytt tränare då Daniel Farke, trots vinst i sin sista match, överraskande nog fick gå för ett par veckor sedan. Den nya tränaren Dean Smith inledde dock även han med en seger hemma mot Southampton innan de nu i helgen kryssade i en mållös match mot Wolverhampton.

Under Norwich tre senaste matcher har de alltså plockat upp sju av sina totalt nio poäng under säsongen och formen verkar ha vänt för the Canaries. Mot Wolves var de dessutom laget som skapade de klart vassaste målchanserna och de känner nog att de hade kunnat få med sig ännu en trepoängare där.

Norwich har med andra ord lagt in en ny växel vad det verkar som och ser man till form så bör de vara favoriter inför matchen. Spelbolagen håller dock Newcastle som klara favoriter här, så i min mening så ligger spelvärdet klart på gästerna. Med tanke på Newcastles defensiva avstängning är känslan att Norwich borde kunna klara att åtminstone få med sig ett resultat här och för 1.87 spelar vi alltså på Norwich med +0,5 asian hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norwich +0,5 asian
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: