Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Newcastle – Tottenham 17/10: Två lag i poängbehov

Världens rikaste klubb Newcastle tar emot Tottenham och hoppas kunna klättra upp från nedflyttningsplats.

För Newcastles del så har det inte varit fotbollen som stått i fokus under de senaste veckorna. Under landslagsuppehållet såldes nämligen klubben till slut efter 14 hårda år under affärsmannen Mike Ashley, som milt uttryckt inte var särskilt omtyckt bland de egna supportrarna.

Nu har PIF, Saudiarabiens investeringsfond ledd av kronprinsen Mohammed Bin Salman, tagit över ägarskapet i klubben och över en natt så har Newcastle blivit världens rikaste fotbollsklubb – med ett kapital över tio gånger det Schejk Mansour besitter.

Det är förtvivlan bland många supportrar, men glädje bland andra som törstar efter framgång. I nuläget råder det dock väldigt mycket osäkerhet kring klubben. Steve Bruce lär inte få sitta kvar särskilt länge och förstärkningar lär komma in redan i januari för att se till att klubben undviker nedflyttning, så det är svårt att säga hur laget kommer se ut i vår.

Hittills har de i alla fall inte imponerat och letar fortfarande efter sin första vinst för säsongen. Med sina tre poäng sitter de fortfarande på nedflyttningsplats i nuläget, något som förmodligen att kommer vara en bisarr tanke om bara några år.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spurs ska vara bättre än vad de visat

Inte heller för gästerna har säsongen gått särskilt bra hittills. De inledde den på ett fantastiskt vis med tre raka vinst, men följde upp det med tre raka förluster där de blev förödmjukade tre gånger om av de andra Londonklubbarna.

Inför landslagsuppehållet tog de i alla fall en oerhört viktig skalp då de vann mot Aston Villa med 2-1 hemma. På grund av den fina inledningen så är de ändå poängmässigt fortfarande inte särskilt långt bakom toppen, bara fyra poäng bakom ligaledarna Chelsea och två bakom klungan av lag precis under.

Men trots tolv inspelade poäng så har Tottenham inte imponerat sedan vinsten i öppningsmatchen mot Manchester City. Nuno Espirito Santo är fortsatt hårt kritiserad på sin tränarposition, men det är verkligen ingen lätt sits han satts i, då både han och supportrar vet att han inte har varit varken första- andra- eller ens tredjehandsvalet på tränarpositionen.

Mot ett föga imponerande Newcastle kanske han kan köpa sig mer tid genom en vinst i alla fall och de bevisade ändå att de kan mot Aston Villa som ändå visat sig svåra att slå. För lockande 2.25 spelar vi faktiskt på den raka tvåan här hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: