9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Norwich – Aston Villa 14/12: Smiths revansch?

Det blir onekligen en speciell match för Dean Smith då hans Norwich tar emot Aston Villa i Premier League. Matchen spelas tisdagen den 14 december 2021 med avspark kl 20:45 på Carrow Road.

Det finns fog för att påstå att Norwichs manager Dean Smith kan sin kommande motståndare. För en dryg månad sedan fick han lämna sitt Aston Villa som han, med framgång, lett sedan hösten 2018. Strax därefter var han tillbaka som manager i Premier League – för ett Norwich som nu ställs mot hans forna klubb Aston Villa.

Smith har nu lett Norwich i fem matcher. Det började med en seger följt av två raka kryss. Nu kommer man med två raka förluster bakom sig.

I lördags kämpade man väl hemma mot Manchester United men föll med 1-0. Dessförinnan blev det förlust med 3-0 borta mot Tottenham. Norwich är därmed sist i Premier League inför den 17:e omgången.

Sedan Dean Smith fick sparken från Aston Villa är det Steven Gerrard som har tagit över ansvaret. Han har nu, precis som Smith, lett sin nya klubb i fem matcher och facit så här långt är tre segrar och två förluster.

I helgen återvände Gerrard till sitt Anfield och Aston Villa gjorde det bra. Det räckte dock inte till någon poäng då man föll med 1-0 och man ligger nu 13:e plats i tabellen med 19 poäng på 16 matcher.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda har förbättrat defensiven

När Steven Gerrard tog över Dean Smiths Aston Villa stod laget på fem raka förluster. Det skiftet gav en omedelbar effekt då Gerrard ledde laget till två raka segrar mot Brighton och Crystal Palace. Sedan dess har man förlorat med uddamålet mot topplagen Manchester City och Liverpool samt vunnit mot Leicester.

Gerrard har gett Aston Villa ett uppsving och man står som knappa favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.35 gånger insatsen.

Dean Smiths effekt på Norwich är inte lika tydlig men förutsättningarna var inte enkla då han tog sig an det här uppdraget. Totalt har man bara tagit tio poäng den här säsongen och fem av dessa har man tagit under Smiths ledning. Det är med andra ord en förbättring.

Det här blir förstås en match där mycket fokus kommer att ligga på manager Smith. Frågan är nu i vilken utsträckning han kan dra fördel av att kan sin motståndare utan och innan, åtminstone på individuell nivå. Utan tvekan lär han vara väldigt sugen på att trycka dit sin forna klubb.

Både Norwich och Aston Villa svarade för hedervärda insatser i helgen då man föll med 1-0 mot Man United respektive Liverpool. Jag tror att även det här kommer att bli en tät och jämn batalj med knapp fördel bortalaget.

Norwich har gått mållösa från tre av sina fyra senaste matcher och det har totalt gjorts under 2.5 mål tre av de fyra senaste. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål även i den här matchen till 1.78 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, tisdag 14 december 2021
TV:  [viasatextra]
Stream: 

Jämför odds: