Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Norwich – Leicester 28/8: Fördel bortalaget

Norwichs säsongsinledning är tuff och nu väntar nytt svårt motstånd i Leicester City. Matchen spelas lördagen den 28 augusti med avspark kl 16.00.

Liverpool, Manchester City och Leicester stod på schemat för Norwich i de tre inledande matcher i återkomsten till Premier League. Än så länge har det blivit precis så tufft som det såg ut att kunna bli.

I premiären hemma mot Liverpool blev man inte utspelade eller förnedrade men man var heller inte direkt nära att kunna hota. Man föll till slut med 3-0 och i nästa omgång skulle det bli än svårare då man ställdes mot Manchester City på bortaplan. Där hamnade man nästan per omgående underläge och därifrån var man, i stort, chanslösa och hemmalaget vann till slut med hela 5-0.

Därför var det nog extra skönt att man fick det att lossna mot mer beskedligt motstånd i Ligacupen i veckan. Där besegrade man Bournemouth med imponerande 6-0.

Nu väntar alltså ett Leicester som kommer från en sämre insats borta mot West Ham i måndags. Förlustsifffrorna 4-1 låter dock värre än vad det var, beaktat att Ayoze Perez utvisades redan i den 40:e minuten. Trots det var man nära att ta sig tillbaka i matchen i andra halvlek där man reducerade till 2-1. Två West Ham-mål med mindre en tio minuter kvar kunde emellertid fastställa slutresultatet.

Därmed står Leicester på tre poäng efter att ha besegrat Wolverhampton med 1-0 i premiären.

På Leicesters skadelista finns Fofana, Mendy, Justin, Vestergaard, Bertrand och Evans, därtill är Perez avstängd efter utvisningen senast. Hos hemmalaget saknas Placheta, Byram, Hernandez och Hugill.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett offensivare Norwich

Det blev en jobbig match för Leicester senast borta mot West Ham där 1-0-underläge och utvisning i den första halvleken blev ett för högt berg att bestiga mot en bra motståndare.

I premiären samt Community Shield-mötet mot Manchester City övertygade man desto mer och ser man till truppen som Brendan Rodgers förfogar över bör man ha goda chanser att utmana om en Champions League-plats även den här säsongen.

För Daniel Farkes Norwich ser möjligheterna inte lika goda ut och man lär inte vara speciellt med spelschemat som gör att man direkt ser ut att hamna i ett pressat läge. Alla möter ju alla två gånger över en säsong så i sak ska det inte spela någon roll, men det mentala är som bekant en viktig aspekt i den här sporten.

Utklassningen av Bournemouth var nog, i samma mentala bemärkelse, viktig för Norwich inför fortsättningen. I den här matchen behöver man nog också få en bra start och inte släppa in mål i matchens första minuter som mot Man City senast.

Jag tror på ett Norwich som kommer släppa lite på tyglarna och gå för det i den här matchen. Det får bära eller brista helt enkelt. Samtidigt är det här en match som Leicester ser som en nödvändig trepoängare. Det kan borga för en relativt öppen matchbild.

Norwich kommer sannolikt bjuda upp till dans på ett bättre sätt än i de två inledande matcherna, men samtidigt är Leicester också ett väldigt bra lag. Bäst spelvärde finner jag i att Leicester kommer göra över 1.5 mål i den här matchen och det spelas till 1.83 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leicester över 1.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 26 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: