18 januari 2019 Norwich Birmingham Speltips

Speltips Norwich – Watford 18/9: Nykomlingsmöte

Det är två nykomlingar i poängbehov som ställs mot varandra i den femte omgången av Premier League. Matchen spelas lördagen den 18 september med avspark kl 16.00 på Carrow Road.

Det var inget enkelt spelschema som väntade Norwich inledningsvis i sin comeback till Premier League. Precis som man kunde befara står man nu också på noll poäng efter fyra spelade omgångar.

Man inledde med en 3-0 förlust hemma mot Liverpool, därefter blev det torsk med 5-0 borta mot Manchester City. I de två senaste omgångarna har man bjudit på bättre motstånd men likväl kammat noll. Senast blev det förlust med 1-0 borta mot Arsenal och dessförinnan med 2-1 hemma mot Leicester.

Efter den tuffa inledningen har man nu betydligt bättre möjligheter på förhand då den andra nykomlingen Watford gästar.

Watford inledde säsongen lovande då man besegrade Aston Villa med 3-2 i premiären, men därefter har man haft det svårare. Det har inte blivit några fler poäng än de tre man tog i premiären och man har heller inte gjort några fler mål.

Senast föll man med 2-0 hemma mot Wolverhampton och dessförinnan med 1-0 borta mot Tottenham.

På Watfords skadelista finns Femenia och Joao Pedro och Foster och Gosling är osäkra till spel. Norwich saknar Zimmermann, Placheta och Byram.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ställningskrig

Norwich vann Championship sex poäng före Watford förra säsongen. Det var emellertid Watford som gick segrande i bägge mötena lagen emellan då man vann med 1-0 både hemma och borta. Därmed har Watford vunnit de fyra senaste mötena mellan lagen.

I kraft av hemmaplansfördel är det dock Norwich som gäller som favoriter i den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.18.

Det här blir onekligen en spännande batalj mellan två lag som redan börjar bli pressade att ta poäng. Mycket talar för att det här kommer bli något av ett ställningskrig. Jämnt, tätt och fysiskt.

Norwich har bara gjort ett mål på de fyra inledande matcherna. Watford har gått mållösa från de tre senaste och det har gjort under 2.5 mål i deras fyra senaste matcher, ligacupen inkluderad.

Daniel Farkes Norwich var det något bättre laget av dessa två över hela förra säsongen och har nog fortfarande den högsta högstanivån. Men Xisco Munoz Watford är trygga i sin defensiv och var det smartare laget i bägge mötena förra säsongen.

Utgången av den här matchen är svårbedömd men mycket talar för att det kan bli relativt målsnålt. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till 1.80 gånger pengarna hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 16:00, lördag 18 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: