Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Norwich – Wolverhampton 27/11: På uppgång

Nästjumbon Norwich City har två raka segrar inför mötet mot Wolverhampton Wanderers i Premier League. Matchen spelas lördagen den 27 november 2021 med avspark kl 16.00 på Carrow Road.

Det har varit en tung säsongsinledning för Norwich City i Premier League men kanske är man nu på väg att börja klättra uppåt i tabellen. Efter två raka segrar har man lämnat jumboplatsen och avståndet upp till Leeds ovanför nedflyttningsstrecket är nu bara tre poäng.

Trots att Norwich vann sin näst senaste match med 2-1 borta mot Brentford blev det Daniel Farkes sista som manager för klubben. Sedan dess har Dean Smith tagit över posten och han fick en mycket lyckad debut då man följde upp segern mot Brentford med att besegra Southampton på hemmaplan i lördags. Man vann även den matchen med siffrorna 2-1 efter att Grant Hanley gjort det avgörande målet med dryga tio minuter kvar av matchen.

Norwich är därmed på uppgång och detsamma kan sägas om Wolverhampton Wanderers. Efter en sämre start har bitarna börjat falla plats för Bruno Lage och hans manskap. Man har vunnit fem av sina sju senaste matcher vilket gjort att man klättrat upp på en sjätte plats i tabellen.

Wolves föll visserligen med 2-0 mot Crystal Palace i den sista omgången innan det gångna landslagsuppehållet men i lördags kunde man studsa tillbaka och vinna med 1-0 hemma mot West Ham.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formstarka lag

Wolverhamptons seger mot West Ham innebär att man kan fortsätta blicka uppåt i tabellen. Man är nu bara fyra poäng efter just West Ham som innehar fjärdeplatsen.

När man nu tar sig an Norwich på bortaplan gör man det som favoriter hos spelbolagen. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.18 gånger pengarna.

Men det Norwich som nu väntar är inte ett lika mentalt nedslaget lag som det som nyligen föll med 7-0 på Stamford Bridge. Norwich tycks ha hämtat sig väl från den smällen och lär komma med återfunnet självförtroende efter två raka segrar och ett nytt ledarskap.

Dean Smith har nu fått en vecka att lära känna sitt nya lag och att sätta mer av sin prägel vad gäller det taktiska. Tack vare segern senast kan han jobba med vind i seglen och den mentala aspekten gör nog sannolikt att vi kommer få se ett bra Norwich även i den här matchen.

Wolverhampton är dock svårslagna och ofta målsnåla. Det gör emellertid att oddsen på att det kommer göras ett par mål i den här matchen är relativt högt satta.

Båda lagen har gjort mål i Norwichs tre senaste matcher och detsamma gäller i sex av Wolves åtta senaste matcher. Detta gör att jag finner bäst spelvärde i just det att båda lagen kommer göra mål i den här matchen. Det spelas därför till 2.00 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 27 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: