Speltips Liverpool Aston Villa 5 juli 2020

Speltips Sheffield United – Aston Villa 3/3: Målsnålt

Det kan bli målsnålt när Sheffield United och Aston Villa spelar mot varandra i onsdagens Premier League den 3 mars 2021.

Det gäller att vara ordentligt optimistiskt lagd för att inte redan nu räkna bort Sheffield United från striden om nytt kontrakt i Premier League, med tanke på att laget är tokjumbo med sina elva poäng på 26 omgångar.

Det innebär att det återstår tolv omgångar att spela och att man i skrivande stund har 15 poäng, eller fem vinster, upp till säker mark. Detta samtidigt som man på hela säsongen har tagit poäng i totalt fem matcher. Det räcker såklart inte på långa vägar.

Om man vill vara lite positiv kan man se en defensiv som blir aningen bättre och som på hemmaplan i stunder kan vara ganska fungerande. Nu senast höll Sheffield United på att ta en skrällpoäng hemma mot Liverpool i en avslagen historia.

Nu kommer man till matchen mot Aston Villa med förhoppningar om att skrälla, men kom ihåg att Sheffield United bara har gjort 15 mål på 26 omgångar hittills. Det är ett svindlande svagt facit för ett lag som i flera omgångar nu försökt spela en mer desperat fotboll. Det klarar man inte av.

Istället liknar det som Sheffield United spelar snarare ett lågt försvarsspel och ett tillknäppt förhållningssätt till matcherna. Det i sig talar för att underspelet är gångbart när Sheffield United spelar.

Odds i Premier League

Det är ingen hemlighet att Sheffield United är ett lag som har fått räkna in skadeproblem som en del av verksamheten från start den här säsongen. Det är för enkelt att vifta undan de svaga resultaten med alla problemen på skadefronten, men det är uppenbart att det inte hjälper.

Nu senast gjorde man en ganska okej insats mot ett svagt Liverpool, men vi kan konstatera att skadelistan är på samma nivå som tidigare. John Egan, Sander Berge, Jack Robinson, Jack O’Connell, Chris Basham, Jack Rodwell och Jayden Bogle kommer inte att kunna spela.

I bortalaget är Jack Grealish tveksam igen, men bör nämna sig en återkomst till spel igen. Men det sägs också att det är en värre skada än vad man tidigare velat ge sken av. I helgen väntar derby mot Wolverhampton, ett derby som man eventuellt prioriterar över den här matchen.

Matthew Cash, Wesley och Kortney Hause spelar dock inte matchen för Aston Villa.

Under 2,5 mål spelas till 1,77 gånger såsen hos Betsafe. Det är ett hemmalag som knappt gör några mål, mot ett potentiellt sargat bortalag som ofta håller nollan. Det känns med andra ord inte som en blivande målfest.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,77
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, onsdag 3 mars 2021
TV: 
Stream: