25 februari 2020 Chelsea Bayern München Speltips

Speltips Sheffield United – Chelsea 7/2: Kvällsmatch för formstarka lag

Med tre raka vinster och tre raka nollor kommer Tuchels Chelsea fortsätta segersviten i söndagens match mot Sheffield United.

Sheffield United - Chelsea

Premier League
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sedan Frank Lampard blev avskedad och Thomas Tuchel snabbt fick ta över har Chelsea nu spelat tre matcher, en i FA-cupen och två i ligan. Alla tre matcherna har slutat med vinst och med hållen nolla. Det kunde förmodligen inte ha börjat så mycket bättre för den nya coachen. Men utöver den snabbt förbättrade formen för laget så är det tydligt att Tuchel redan satt sin prägel på spelet. Detta bådar gott för resterande delen av säsongen.

Senast besökte man Spurs på andra sidan stan, och även om matchen inte var något speciellt minnesvärt för att vara ett London-derby, så var det en stabil seger mot en direkt rival. Timo Werner revs ned i straffområdet och Jorginho satte straffen stensäkert som han brukar. Detta var matchens enda mål. Werner hade ingen bra match utöver detta, och det är inte alls säkert han startar mot Sheffield United.

Thiago Silva tvingades lämna planen skadad mot Spurs och i nuläget är det inte säkert hur länge han blir borta. Matchen mot Sheffield United lär dock komma alldeles för snabbt och han förväntas inte vara aktuell. Kurt Zouma och Kai Havertz var båda ur truppen mot Spurs senast på grund av småskador och det är oklart om de återhämtat snabbt nog. Glädjande är dock att N’Golo Kanté är tillbaka från skada och om han är redo för start lär den viktiga kuggen i mittlåset kastas direkt in i hetluften.

Sheffield United har hittat formen och kommer försöka fortsätta pressa för de viktiga poängen i bottenstriden

I tisdagsmatchen mot West Brom stod mycket på spel och Sheffield United låg under i halvek. Tre poäng till West Brom skulle förmodligen göra uppgiften att stanna kvar i Premier League för svår. Därför var det en stor prestation att man vände och vann i andra halvlek. Laget ligger fortfarande i botten, men knappar sakta in på lagen ovanför dem i tabellen.

För formen är stark för laget. Tre vinster på de fem senaste matcherna i ligan gör underverk för utsikterna i tabellen. Bland annat har de vunnit mot Manchester United, och de två förlusterna har kommit mot Tottenham och Manchester City. Fortsätter de så här finns alla möjligheter för dem att stanna kvar i finrummet, men det är mycket jobb kvar att göra.

Tråkigt för hemmalaget är att Ethan Ampadu är utlånad från just Chelsea och därför inte får spela. Ampadu har varit en av de bästa spelarna för Sheffield i år och är ett tungt avbräck i mittförsvaret. Missar matchen gör förmodligen även Baldock som fick bytas ut senast mot West Brom och Stevens som dras med skador.

Uppgiften blir nog för tuff mot ett Chelsea som Tuchel på riktigt skruvat ihop lagdelarna på. Chelsea vill fortsätta sin strävan mot toppen och matchen kommer förmodligen följa liknande mönster som Chelseas senaste tre matcher gjort. Vi väljer att spela på Chelsea -1 AH för oddset 1.82 hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Chelsea -1 AH
Odds: 1,82
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: