Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Sheffield United – Liverpool 28/2: Kvällsmatch

Liverpool åker till Sheffield på söndagen för en kvällsmatch mot bottenlaget i ett försök att bryta deras förlustsvit.

Liverpool är inne i en ytterst ovanligt dålig period. Deras senaste match i ligan resulterade i deras fjärde raka förlust och det var inte mot vilket motstånd som helst. Everton har inte vunnit Merseysidederbyt på bortaplan sedan 1999. Matchen slutade 0-2 och det var inte något orättvist resultat. Liverpool stod inte för någon imponerande insats, vilket varit genomgående då de inte har lyckats ta en enda poäng i februari.

Senaste tidens form har gjort att laget tappat mark i tabellen där de för närvarande befinner sig på en sjätteplats i en haltande liga. Liverpool behöver snabbt vända trenden för att ta sig in i topp fyra igen och säkra en Champions League-plats för nästa säsong. Det är tur för dem att motståndet är Sheffield United, som inte bara befinner sig i botten av tabellen utan också verkar ha tappat formen.

Liverpool är mycket skadedrabbat. Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip är sedan tidigare borta vilket satt backlinjen ur spel. I senaste matchen skadade sig även Jordan Henderson, vilket är ett stort avbrott för laget. Utöver detta är Fabinho tveksam till spel och James Milner inte tillgänglig. Allison Beckers pappa gick tragiskt bort i veckan, vilket skulle kunna betyda att Allison inte kommer till start heller. I offensiven är dock Diego Jota möjligtvis äntligen tillbaka, även om han förmodligen startar på bänken. Det är alltså ett skadeskjutet Liverpool som kommer till spel.

För The Blades börjar tiden och de möjliga poängen att rinna ut

Sheffield Uniteds blytunga förlust mot Fulham förra omgången var mycket möjligt spiken i kistan för lagets nedflyttning. Visst, det är ungefär 13 matcher kvar att spela, men det är just nu 14 poäng upp till säker mark. The Blades har nog inte gett upp hoppet, men de behöver ta ett gäng trepoängare mycket snart.

John Egan, Sander Berge, Jack O’Connell och Jack Robinson missar alla matchen mot Liverpool. Tveksamma är också Chris Basham och Lys Mousset. Avbräcken i backlinjen betyder förmodligen att Phil Jagielka för behålla sin plats där. Det blir spännande att se om Rihan Brewster får starta mot sin tidigare klubb.

Otroligt nog har faktiskt Sheffield United tagit mer poäng än Liverpool under året 2021. Liverpool har bara förlorat fyra raka Premier League-matcher i dess historia. Senaste gången de förlorade fem raka var 1953. Vi tror på en vinst för Liverpool här, men med två formsvaga lag ser vi ingen målfest komma. Därför spelar vi på under 2,5 mål till oddset 2.34 på Betsson

  Rygga spelet hos Betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.34
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: