Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips Sheffield United – West Brom 2/1: Sista chansen

West Bromwich och Sheffield United behöver båda ta tre poäng när lagen möts tisdagen den 2 februari 2021 i Premier League.

Är det här sista chansen för Sheffield United? Med åtta poäng efter mer än halva säsongen spelad finns det ingen tid att spilla för jumbon i Premier League och nu måste man börja ta sina poäng om det är inte ska sluta i katastrof.

Sista chansen kanske är ett dumt uttryck med tanke på att man fortfarande har det i egna händer, i termer av att man bara kan vinna alla sina återstående matcher. Men det är såklart inte ”bara” och det är självklart inte realistiskt.

Hemma mot ett lag som West Bromwich Albion har man en reell chans att vinna och med tanke på att Sheffield United trots allt har tagit en vinst borta mot Manchester United nyligen, och sånär en poäng borta Manchester City senast, är man ett lag med klart bättre form nu.

Samtidigt möter man ett West Bromwich Albion som ser bättre ut under sin nye huvudtränare Big Sam Allardyce, men som inte heller har en form som skrämmer sett över en lite större period.

Det här är ett ångestmöte deluxe och samtidigt ett drömläge för båda lagen att ta den där trepoängaren som man så desperat behöver.

Målspelet är givet

West Bromwich Albion har hittat ett sätt att göra mål och sedan man fick Sam Allardyce som huvudtränare har man sånär gjort mål i samtliga matcher, om vi räknar bort ett par bottennapp mot storklubbarna.

I övriga matcher har man spelat mycket öppna matcher och det kan tyckas lite märkligt med tanke på att man nog hade velat ha en mer defensiv approach i det här läget.

50 insläppta mål är också klart mest i hela serien och det vittnar en del om vilken typ av fotboll det här laget spelar. Det är också förklaringen till att man ligger där man ligger.

Sheffield United går inte av planen utan att göra mål här, och jag kan knappt se hur West Bromwich inte ska våga gå för att vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 2,15 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,15
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 2 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: