5 februari 2020 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Southampton – Fulham 15/5: Rakt spel

Luften kan mycket väl ha försvunnit ur Fulham efter förlusten mot Burnley. Nu möter laget Southampton på bortaplan den 15 maj 2021.

Avslutningen på den här säsongen är som alltid lite avslagen i Premier League, eftersom många matcher i praktiken inte gäller någonting och egentligen bara av så kallat akademiskt intresse med poäng som läggs på hög inför framtiden och historien som du kommer att finnas av den här säsongen.

Det gäller inte minst lördagens möte mellan Southampton och Fulham, där båda lagen har sina säsonger förankrade och inte kan göra mycket för att ändra på den saken.

Southampton har i perioder varit indragna i bottenstriden utan att för den sakens skull ha fastnat i ett läge där man tvunget behövde gå in med ångest till varje match.

Fulham däremot är klara för att spela i Championship nästa säsong och det var uppenbart att det här inte var ett lagbygge som var redo för högstaligan. Man har gjort en riktigt svag säsong och senast mot Burnley kom spiken i kistan tack vare förlusten.

Den där vinsten mot Brentford när det spelades playoff-final förra sommaren stjälpte nog snarare än hjälpte Fulham om man ska vara ärlig.

Dagens bästa odds

Southampton är alltså klara för Premier League nästa sösong och naturligtvis är det här ett lag som ska spela på den här nivån, det ser man inte minst när det kommer till spelare för spelare hur bra truppen är.

Nu senast hade man med Danny Ings i laget igen och han väntas kunna göra minuter för Southampton i den här matchen också, men jag tror inte att man spelar med honom från start för hans egen skull.

Ryan Bertrand, som meddelat att han lämnar i sommar, kommer inte heller att kunna spela på grund av skada. William Smallbone och Oriok Romeu är borta ur truppen, medan Jan Bednarek är tveksam.

I bortalaget är Terence Kongolo och Mario Lemina borta från spel.

Southampton draw no bet spelas till 1,51 gånger såsen hos Betsafe. Jag kan inte se hur laget ska förlora här.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Southampton draw no bet
Odds: 1,51
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, lördag 15 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: