Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Brentford 2/12: Höjer sig

Viktiga poäng står på spel när Tottenham Hotspur tar emot Brentford FC i Premier League. Matchen spelas torsdagen den 2 december 2021 med avspark kl 20.30 på Tottenham Stadium.

Tottenham fick ingen chans att revanschera sig i helgens Premier League efter plattmatchen mot Mura. Mötet mot Burnley blev då inställt på grund av snöoväder och chansen kommer istället i denna torsdagsmatch.

Antonio Conte var rejält besviken efter 2-1-förlusten mot slovenska Mura – det lägst rankade laget i den lägst rankade europeiska turneringen. Det var Contes första förlust som Tottenham-manager efter att ha lett laget i tre matcher dessförinnan.

I Premier League vann man sitt senaste möte mot Leeds med 2-1 vilket gör att man står 19 poäng efter 12 matcher. I och med att man inte spelade den gångna helgen har man nu en match mindre spelad än övriga lag, exklusive Burnley.

Nu tar man emot nykomlingen Brentford som haft det tufft på sistone men som lyckades bryta den negativa trenden mot formsvaga Everton i söndags. Man vann den matchen med 1-0 och är därmed tre poäng efter Spurs med en match mer spelad.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Spurs

Brentford inledde säsongen piggt men inför mötet mot Everton i helgen hade man bara tagit en poäng på de fem senaste omgångarna. Det var därför en väldigt seger och man är än så länge inte indragna i någon bottenstrid.

Säsongsinledningen har dock slitit en del på truppen och man dras nu med en ganska diger skadelista. Inte mindre än åtta spelare är osäkra kort inför den här matchen, däribland Ajer, David Raya och Sergi Canos. På Tottenhams skadelista finns endast Romero, Lo Celso och Scarlett.

Tottenham har en lång väg att gå innan man är på den nivå som Antonio Conte förväntar sig, åtminstone om man frågar Conte själv. Han var väldigt tydlig med det budskapet efter förlusten mot Mura.

Trots det får man finna sig i att vara ganska klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta kan spelas till ett odds runt 1.66.

Det var möjligen underskattning eller motivationsproblem i Conference League som var anledningen till Tottenhams svaga insats senast. Eller snarare en delförklaring då det nu vara ganska längesedan det här laget nådde några högre höjder.

Potentialen är emellertid högre än vad man har visat den här säsongen och med Contes tydliga ledarskap borde man vara på väg åt rätt håll igen. När man nu tar emot ett något skadeskjutet Brentford på hemmaplan bör man kunna höja sig.

Brentford höll nollan mot ett formsvagt Everton senast men i de samtliga fyra föregående ligamatcherna släppte man in minst två mål. Mitt spel blir att Tottenham gör över 1.5 mål i den här matchen till 1.75 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham över 1.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30, torsdag 2 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: