Speltips Tottenham West Ham 23 juni 2020

Speltips Tottenham – Chelsea 4/2: Trevligt odds i stormötet

Tottenham Hotspur mot Chelsea i Premier League, och Rasim Reiz rekar såklart med odds den 4 februari 2021.

Det är dags återigen dags för ett Londonderby och den här gången mellan Tottenham-Chelsea

Det är sannerligen två lag som har haft turbulenta veckor. Chelsea har hämtat in en Thomas Tuchel och hunnit med att besegra Burnley på hemmaplan i en match som man inte direkt vill se om igen. Tottenham helt avklädda mot Liverpool för att också förlora mot Brighton därefter.

Tottenham kommer till den här matchen troligtvis utan sin stora stjärna Harry Kane som är skadad. Även Reguillon, Lo Celso, missar kvällens möte. Det är en pressad Mourinho just nu, det har spelmässigt inte sett bra ut på ett bra tag nu och många gånger har man fått med sig poängen genom individuell briljans från firma Son & Kane. Man har endast 3 vinster på senaste 10 matcherna därför kvällens match är otroligt viktig för Tottenham om man ska hänga på i toppen för att kunna slåss om en plats till Champions League och man har inte vunnit mot Chelsea i ligan sedan 2018.

Chelsea har fått lite medvind i seglen när Thomas Tuchel klev in för någon vecka sedan, han har självklart inte hunnit med mycket men en vinst mot Burnley ger lite arbetsro och självförtroende i truppen. Ser vi till säsongen så har Chelsea fått med sig ungefär samma resultat, ligger båda på 33 poäng i Premier League och har vunnit 9 matcher totalt. Skadeläget ser ljust ut för Chelsea och Thomas Tuchel kan sannerligen spela den startelva han själv önskar.

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se tillknäppt match från början med två lag som båda behöver vinna för både poängens skull men även för att få till en form framöver som kan leda lagen uppåt i tabellen. Ett kryss är en förlust för båda lagen tycker jag. Mourinho kommer säkerligen prioritera defensiven och stänga ner Chelsea och förlita sig på kontringar och eventuellt gå för det lite mer under senare delen av matchen.

Tittar vi på spelmarknaden så håller den Chelsea som favoriter och det håller jag med om då Tottenahm har nyckelspelare skadade samt en svag form. Men vi vet att Mourinho har trollat fram en seger när man som minst anat det, och som alltid i stora matcher och framförallt i ett derby så kan allt hända. Vi får nog även se en tuff match som många gånger förr där det har haglat kort lagen mellan och Mourinhos lag som försvarar sig en del kommer sättas på prov tror jag och därför sneglar jag på kortspelet i den här matchen.

Jag har hittat ett riktigt bra spel där jag tror på Tottenham över 1,5 kort till fina 1,87 hos Betsson

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham Hotspur över 1,5 kort
Odds: 1,87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, torsdag 4 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: