4 maj 2019 Speltips Bournemouth Tottenham

Speltips Tottenham – Crystal Palace 7/3: Momentum

Spurs siktar in sig på tredje raka vinsten i Premier League och är inne i en bättre period än vad de varit på flera månader.

Tottenham verkar äntligen ha tagit sig i kragen en aning har nu momentum då de har två raka vinster i ligan samtidigt som de mycket övertygande har tagit sig vidare i Europa League. Övertygande är kanske inte rätt ord för att beskriva vinsten senast mot Fulham dock, men tre poäng är tre poäng och det var mycket välbehövliga sådana för Spurs.

Mot Burnley och Wolfsberg har de däremot öst in mål på senaste med fyra mål i varje match. De har länge haft problem med just målskyttet och resultatet mot Burnley förra helgen var det nog inte många som såg komma. Matchen mot Fulham kanske tog ner laget lite på jorden igen, men de är på rätt spår igen i varje fall vilket man verkligen inte kunnat säga tidigare under vårkanten.

José Mourinho valde att vila flera spelare mot Fulham och frågan är här ifall han kommer rotera in dem i startelvan igen eller ifall han väljer att vila spelare inför torsdagens åttondelsfinal i Europa League mot Dinamo Zagreb. Mourinho har visat att han prioriterar cupspelet i år men efter två raka ligavinster så är de inte heller långt borta från att säkra en Europaplats även nästa år.

Giovani Lo Celso är fortsatt Tottenhams enda skadebekymmer och kommer förmodligen att återvända till spel någon gång under mars månad. Mourinho har därmed väldiga valmöjligheter när det kommer till att plocka ut det lag han föredrar mot Palace på söndag.

Mindre bra period för Crystal Palace

Det är inte bara Tottenham som haft problem med målskyttet, Crystal Palace har bara gjort mål i en av deras fem senaste matcher i ligan och deras två senaste möten mot Fulham och Manchester United har slutat mållösa. Mötet mot Fulham ska de vara väldigt tacksamma att de fick med sig en poäng från dock då bortalaget tryckte på rejält för att få med sig trepoängaren hem.

Det är en osäker period för Crystal Palace då i stort sett halva lagets kontrakt löper ut när säsongen är slut, detta gäller även för tränaren Roy Hodgson. De har inte heller jättemycket att spela för, de lär inte ha några realistiska drömmar om att nå Europa samtidigt som de har god marginal ned till bottenstriden. Det kanske inte får någon påverkan mot Tottenham, men Palace spel känns inte jätteinspirerande för tillfället.

Det kan dock delvis bero på att Crystal Palace har en ganska gedigen skadelista när det kommer till kritan. Hodgson har åtminstone Wilfried Zaha tillgänglig för spel och kommer hoppas på att detsamma gäller Tyrick Mitchell och Nathaniel Clyne inför söndagens möte. De får i alla fall klara sig utan James McArthur och James McCarthy som drog på sig en skada nu senast mot Manchester United.

Det är svårt att läsa matchen på förhand och mycket beror på ifall Mourinho väljer att vila spelare eller starta med bästa möjliga elva. Men Crystal Palace har väldiga problem med målskyttet och oavsett om Mourinho väljer att vila spelare eller inte bör Tottenham kunna få in ett mål, vilket mycket väl kan räcka. Vi spelar därmed på ett så kallat “Win to nil”-spel på Tottenham för 2.40 hos Betfair.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham – Win to nil
Odds: 2.40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: