Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Leeds 2/1: Tidig avspark

2021 är igång med intensivt matchande i Premier League där den tidiga matchen lördagen den 2 januari spelas mellan Tottenham och Leeds United.

Tottenham - Leeds

Premier League
Hämta bonusen!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Tottenham Hotspur eller Leeds United? Ja, vilket av lagen kommer egentligen att kunna sätta tonen på lördagens match på allvar?

För det är troligen det som blir avgörande i matchen. Det är två av världens mest framstående, uppburna och hyllade managers som nu gör upp i en rejäl fight. Det är en José Mourinho som gärna kontrollerar matcherna och en Marcelo Bielsa som hellre än allt bara kör över motståndarna.

I stunder har det senares taktik fungerat väl, som senast mot West Bromwich när man från ingenstans vann med hela 5-0 och borde körde över sitt motstånd. Utan pardon. Men det är också ett ihåligt lag vi har att göra med, som sällan håller nollan och som ofta förlorar trots att man gör ett par mål.

Tottenham Hotspur har plötsligt halkat ner som sjua i tabellen efter en sämre trend på slutet och behöver verkligen en vinst här. Men problemet har varit att man nu släpper in för många, för enkla mål och då blir det svårt att vinna matcherna.

Målspel i Premier League

Gareth Bale har inte varit tillgänglig på ett bra tag och nu är det bekräftat att walesaren är utanför matchtruppen den här gången också. José Mourinho kommer inte heller att kunna använda sig av Giovani Lo Celso i den här matchen.

Men det är betydligt fler och kanske även tyngre, åtminstone sett till numerären, tapp i bortalaget inför den här matchen.

Robin Koch, Gaetano Berardi, Diego Llorente och Adam Forshaw står alla utanför laget inför den här matchen. Mateusz Klich och Liam Cooper kommer inte heller att spela, vad det verkar.

Det må vara två olika filosofier som möts, men Tottenham Hotspur är också ett lag som verkligen kan göra mål framåt.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,53 gånger såsen hos bet365.

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,53
Bolag: Bet365
Spelstopp: 13:30, lördag 2 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: