29 februari 2020 Watford Liverpool Speltips

Speltips Tottenham – Liverpool 19/12: Stormatch

Förutsatt att matchen inte blir inställd så är det två coronadrabbade trupper som möts då Tottenham ställs mot Liverpool.

Söndagens stormatch kommer att präglas av COVID-19 då Tottenham har varit en av de trupper som varit värsta drabbade samtidigt som det nu även kommit till Liverpool. Inför söndagens match så kommer Spurs inte ha spelat en match på två veckor på grund av att de har behövt ställas in, men denna matchen lär nog inte ställas in i första taget då spelschemat kan bli väldigt tufft med för många hängmatcher.

I nuläget så har Tottenham tre matcher mindre spelade i ligan än lagen ovanför dem. Med tanke på att de bara har fyra poäng upp till ärkerivalen Arsenal som innehar fjärdeplatsen så är det inte alls någon omöjlighet att de kan klättra upp på en av Champions League-platserna när de väl har kommit ikapp i spelschemat.

Spurs har varit på rätt väg under Antonio Conte då de har tagit tio av tolv möjliga poäng under den högt aktade italienska tränaren. De har tre raka vinster i ryggen inför mötet med Liverpool, men frågan är bara vilket Tottenham det är som dyker upp nu på söndag efter deras påtvingade uppehåll.

Conte kommer fortsatt att få klara sig utan Son Heung-Min, Olver Skipp och Dane Scarlett på grund av COVID-19 och det är högst tveksamt ifall Lucas Moura och Emerson Royal är spelklara.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool har även de spelare borta

Gästerna har som sagt inte heller de lyckats undvika pandemin och redan i deras senaste match mot Newcastle var det frånvaro på grund av given anledning. Det mest oroväckande är att både Virgil van Dijk och Fabinho har blivit smittade vilket innebär en rejäl försvagning defensivt.

I övrigt så finns det dock inte mycket att klaga på för Liverpools del som har sex raka vinster i ligan och fortsätter att jaga Manchester City i toppen. Det har dock varit ett par skakiga uddamålsvinster i sviten, men det är tre poäng som räknas. Senast mot Newcastle lyckades de vända ett tidigt underläge och avslutade matchen med 3-1 tillslut.

Tottenham borta är såklart en mycket tuffare match, men det är som sagt väldigt svårt att veta vad man ska förvänta sig av Spurs nu på söndag.

Det ska dock sägas att även om Tottenham hade varit fulltaliga så har de ännu inte bevisat sig mot något topplag under Conte direkt. Deras tre vinster har varit mot Leeds, Brentford och Norwich och Liverpool besitter såklart en helt annan kvalitet. Gästerna har nog vad som krävs för att förlänga sin vinstsvit här och för 1.62 hos Campobet blir det också vår rek till matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner
Odds: 1.62
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: