Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Watford 29/8: Tredje raka?

Tottenham har chansen att få en perfekt start på säsongen inför landslagsuppehållet då Watford gästar London.

Nuno Espirito Santo har fått en perfekt start på sin tid i Tottenham då de sedan ligastarten hunnit med att besegra de regerande mästarna Manchester City, besegra Nunos forna klubb Wolverhampton borta och nu senast även kvalificerat sig till gruppspelet i Europa Conference League.

Spurs har knappast öst in mål och tittar man på resultaten skulle man kunna tro att José Mourinho kommit tillbaka efter sommaren igen. Nuno verkar precis som den gode Mourinho vara väldigt resultatinriktad och hittills kan man inte direkt påstå att Tottenham spelat fantastiskt, men det finns nog ingen Tottenhamsupporter i världen som bryr sig när de slår Manchester City utan att släppa in mål.

Defensiven känns väldigt trygg för Londonklubbens del i nuläget och bortsett från det mål de släppte in mot Pacos de Ferreira när de ställde upp med en B-betonad så har de spikat igen i övriga matcher som de faktiskt satsat i. Portugiserna städades också mycket riktigt undan med 3-0 tidigare i veckan där Tottenham ställde upp med en starkare startelva som bland annat innehöll ingen mindre än Harry Kane.

Den engelska landslagshjälten har tillslut meddeladat att han stannar i Spurs, vilket gör att Tottenhams kommande säsong kommer bli väldigt intressant med tanke på hur öppningen sett ut. Kane satte dessutom två bollar mot Pacos de Ferreira senast och lär få starta även nu mot Watford.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Watford inte särskilt imponerande på papper

Trots att Watford tydligt är det laget som familjen Pozzo satsar mest på av sina tre klubbar så är det fortfarande oklart kring hur bra rustade de är för att klara sig kvar i Premier League i år.

De inledde dock med vinst i första omgången mot Aston Villa i en match som slutade 3-2 och knep tre poäng som kan komma att vara livsviktiga senare framåt vårkanten. Detta följdes upp med en 0-2 förlust borta mot Brighton där Watford såg väldigt bleka ut och bara hade ett enda avslut på mål under matchens gång.

Det har varit ganska stor omsättning på spelare i truppen, precis som de sköter sina andra klubbar. Det är många som inte hade kunnat hantera det, men ägarfamiljen bakom Watson vet verkligen vad de gör när det kommer till att scouta spelare och de kan mycket väl överraska senare på säsongen.

Udinese i Italien, som har samma ägare, har också varit nedflyttningstippade några gånger men klarar sig ständigt kvar trots hög spelaromsättning. Får Watford en fot i dörren och överlever den inledande säsongen i Premier League kan de mycket väl göra något liknande även i England.

Mot Tottenham kommer de däremot att få det väldigt svårt på söndag. Watford är rätt vassa på kontringarna, men har inga supergiftiga anfallare i truppen även om Ismaila Sarr visat prov på klass och säkerligen kan utvecklas under säsongen.

Nuno är dock taktiskt skicklig och lär vara medveten om Watfords styrkor. Laget som nollat både City och Wolves bör även kunna nolla nykomlingarna Watford hemma på Tottenham Stadium. För 2.30 hos Bet365 är det i alla fall klart spelvärda odds för att Tottenham ska vinna utan att släppa in mål och det blir därmed även vårt rek till matchen.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner mot noll
Odds: 2.30
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: