Speltips Tottenham Everton 6 juli 2020

Speltips Tottenham – Wolverhampton 16/5: Rakt spel

Jakten på Europaplatserna fortsätter för Spurs då de välkomnar Wolverhampton till London med endast tre matcher kvar på säsongen.

Ligan må vara avgjord men striden om platserna till Champions League och Europa League är i full gång i England. Tottenham sitter på en delad sjundeplats med Everton på 56 poäng inför omgången med målskillnad i Londonklubbens favör. West Ham på sjätteplatsen sitter på 58 poäng och bakom jagar Arsenal som har en match mer spelad och 55 poäng nu inför helgen.

Spurs behöver med andra ord en trepoängare mot Wolverhampton nu på söndag i vad som får anses vara den minst svåra matchen kvar på spelschemat. Stuart Dallas som ersatte José Mourinho på tränarbänken fick en fin start i ligan med vinster mot både Southampton och Sheffield direkt. Detta följdes dock upp av ett bryskt uppvaknande mot Leeds förra helgen då de förlorade med 1-3 borta på Elland Road.

Tottenham är i alla fall inte det enda laget på övre halvan av tabellen som Leeds ställt till med problem för under de senaste månaderna så man kanske inte ska läsa in alltför mycket där. Wolves bör hursomhelst vara ett lättare nöt att knäcka för Dallas mannar.

Det är inte skador som kommer sätta stopp för Spurs på söndag i vilket fall som helst då Ben Davies är det enda namnet på skadelistan för hemmalaget inför söndagen.

Wolves har sett tama ut

Wolverhampton sitter säkert i tabellen och har faktiskt klättrat sig närmare mitten på senaste med tre vinster på sina fem senaste matcher. Dessa vinster har dock alla kommit mot bottenlag i matcher mot Fulham, Sheffield och nu senast mot Brighton. Däremellan har de dessutom hunnit kryssa mot West Brom och förlora med hela 0-4 mot Burnley hemma. Med andra ord så har de inte stött på mycket motstånd från den övre halvan av tabellen på senaste.

Segern mot Brighton senast var dessutom allt annat än imponerande ska sägas då Brighton faktiskt var det bättre laget fram tills Lewis Dunk drog på sig ett rött kort tidigt i andra halvlek. Det var samme Lewis Dunk som gav Brighton ledningsmålet i första men efter hans sorti åt sig Wolves in i matchen och kunde tillslut vända till 2-1 med minuter kvar på klockan.

Raúl Jiménez långtidsskada har hållit tillbaka Wolverhampton hela säsongen och han är fortsatt borta även här. Pedro Neto, Jonny och Marcal är alla skadade och när man avrundar skadelistan med en Willy Boly som är tveksam till spel så är den absolut inte obetydlig.

Tottenham har under säsongen varit betydligt starkare på hemmaplan än borta och är välförtjänt stora favoriter inför matchen. Wolves har trots sina tre segrar nyligen inte imponerat och sett rätt tama ut. Dessutom har Spurs betydligt mer att spela för än Wolverhampton här och bör kunna plocka hem trepoängaren ganska bekvämt. Med den motiveringen spelas en rak etta här för 1.57 hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner
Odds: 1.57
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:05
TV: 
Stream: 

Jämför odds: