Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Watford – Aston Villa 14/8: Rasim Reiz med premiärodds!

Äntligen är Premier League är tillbaka och likaså är The Hornets som tog klivet upp från Championship och på Vicarage Road gästar Aston Villa i premiären.

Som alltid inför en premiär har man suttit och läst på om lagen, hur deras försäsong har gått och försökt någonstans ta tempen på vart lagen står inför lördagens match.

Watford har varit ganska aktiva på transfermarknaden den här sommaren och försökt bredda sin trupp inför återkomsten till Premier League. Några värvningar som har anlänt och som man ska hålla koll på är Imran Louza från Nantes, Danny Rose, Joshua King, Juraj Kucka är spelare med mycket rutin och kommer vara väldigt viktiga om Watford ska klara kontraktet. För ser vi till laget och hur experterna tippar Watford så kommer man vara på den nedre halvan. Det finns dock kvalite i det här laget som kan göra det lilla extra och då tänker jag framför allt på Ismaila Sarr som stod för 13 mål i Championship förra säsongen och är en spelare som har varit aktuell för större klubbar. Ikonen Troy Deeney är en viktig kugge han med som med sin erfarenhet kommer betyda mycket för Watford.

Aston Villa har varit sommarens stora snackis i samband med Jack Grealish övergång till Manchester City och hur man ska ersätta honom då det kanske varit en av Premier Leagues bästa spelare senaste säsongerna. Man har varit otroligt aktiva på transfermarknaden och spenderat friskt. Leon Bailey, Danny Ings, Emi Buendia samt rutin i Ashley Young har anlänt och det är spelare med en mycket hög högsta nivå. Utmaningen kommer bli att gå ifrån det man har byggt med Jack Grealish och få det här maskineriet att fungera, för laget är väldigt starkt på pappret och förra säsongen visade man att man kan även störa dem bästa lagen i ligan.

Odds i Premier League-premiären

Jag tror vi får se en ganska tuff premiär här som alltid i Premier League, ett spelskickligt Aston Villa som är favoriter mot ett kämpande Watford som kanske ligger mer på kontring. Publiken är tillbaka och det kommer betyda mycket för alla lag, men att ha publiken i ryggen i en premiär ser jag som mycket positivt för Watford.

Senaste mötena mellan lagen har varit chansrika och en hel del mål och ett tidigt mål i den här matchen skulle nog öppna upp en hel del premiärnerver och ge oss en ganska underhållande match.

Tittar vi på spelmarknaden så är Aston Villa favoriter men jag vågar inte riktigt lägga mina ägg i korgen där utan väljer att kika mer på överspelet i den här matchen där jag tror vi kan få några mål då senaste 4 av 5 matcherna har gått över 2,5 mål och i en premiär med en hel del offensiv kvalite på båda sidor så känns överspelet bra här

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matchen till trevliga 2.05 hos CampoBet!

Trevlig helg!

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.05
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 16:00, lördag 14 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: