28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Watford – Chelsea 1/12: Svajigt hemmalag

Mitt i veckan tar Watford emot serieledarna Chelsea i den 14:e omgången av Premier League. Matchen spelas onsdagen den 1 december 2021 med avspark kl 20.30 på Vicarage Road.

Om det var stabilitet och jämnhöga prestationer som Watford-ledningen önskade sig då man tillsatte Claudio Ranieri som manager så lär man vara besvikna för tillfället. Laget har blandat och gett ganska ordentligt sedan Ranieris tillträde, vilket ger dem något svårbedömda just nu.

I söndags föll man med 4-2 borta mot Leicester och dessförinnan besegrade man Manchester United hemma med 4-1. Det ger att man ligger på en 16:e plats med 13 poäng efter 13 omgångar.

Spelschemat i Premier League är tätt den här veckan och för Watfords del ser det tufft ut då Chelsea och Manchester City står för motståndet.

Chelsea kommer från en 1-1-match mot Manchester United i helgen. Spelmässigt dominerade man händelserna men effektiviteten saknades. Trots det poängtappet toppar man fortfarande tabellen med en poängs marginal. Med alla turneringar inräknade har man en svit på elva matcher utan förlust, varav nio segrar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuff vecka för Watford

Chelsea saknade ett par viktiga pjäser mot Manchester United i söndags men är nog ändå ganska besvikna över att man inte fick tre poäng med sig. Kovacic och Chilwell är fortfarande skadade medan Kanté och Lukaku kan vara aktuella.

För Watfords del är skadesituationen än värre. Hela sju spelare ser ut att saknas den här matchen, däribland Sema, Foster, N’Koulou och Sarr. Särskilt olägligt då matchandet nu är tätare än vad det här laget är vana vid och då de behöver hitta en stabilitet.

Stabilitet saknas däremot inte i Chelsea. Totalt sett har man svarat för en mycket stark säsongsinledning. Offensivt kan man hota på väldigt många olika sätt och defensivt är man otroligt svåra att tränga igenom. Målskillnaden på 31-5 talar sitt tydliga språk.

Chelsea är förstås också klara favoriter i det här mötet. En rak tvåa ger omkring 1.36 gånger insatsen. Historiskt sett har man också haft lett mot Watford. Under 2000-talet har Watford bara besegrat Chelsea en enda gång på 18 försök.

Watford kan, när de har en bra dag, vara väldigt bra. Som till exempel när man krossade ett darrigt Manchester United med 4-1. Men läget i tabellen är pressat och jag tror man kommer få det väldigt tufft mot ett Chelsea som inte fick utdelning mot Man United senast.

Det tror jag istället man kommer få i den här matchen. Jag finner anledning att tro att bortalaget kommer vinna den här matchen relativt komfortabelt. Mitt spel blir därför Chelsea -1.5 (asian handicap) till 1.93 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea -1.5 (asian)
Odds: 1.93
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, onsdag 1 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: