Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips Watford – Manchester City 4/12: Inte ofarliga

En ny tuff uppgift väntar bottenlaget Watford som nu tar emot Manchester City i Premier League. Matchen spelas lördagen den 4 december 2021 med avspark kl 18.30 på Vicarage Road.

Watford kämpade väl och förtjänade mer i onsdagens möte mot serieledarna Chelsea i Premier League. Trots att man svarade för en väldigt bra insats föll man med 2-1. Man har därmed förlorat fyra av sina fem senaste matcher och lagen under strecket har börjat närma sig Watford som står på 13 poäng efter 14 matcher.

Watford har blandat och gett sedan Claudio Ranieri tog över rodret för omkring en och en halv månad sedan. Under hans ledning har man spelat sju matcher där man vunnit två med klara siffror mot Everton och Manchester United. De övriga fem matcherna har man förlorat.

Manchester City kommer till det här mötet med sex raka segrar om vi inkluderar Champions League. De tre senaste matcherna har man vunnit med liten marginal då samtliga tre slutat 2-1. Förra helgen slog man West Ham hemma och i onsdags höll man undan mot Aston Villa på Villa Park.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett oberäkneligt Watford

Matchandet är tätt för alla lag den här veckan och Watford och Manchester City dras båda med ganska digra skadelistor. De förstnämnda har åtta spelare som ser ut att missa den här matchen, däribland Etebo, Foster, Sema, Sarr och N’Koulou. Hos bortalaget saknas de Bruyne, Torres och Delap medan Gundogan, Walker och Stones är osäkra kort.

Watford har varit ganska oberäkneliga den senaste tiden. I Ranieris första match föll man med hela 5-0 mot Liverpool och därefter vann med 5-2 mot Everton. För två veckor sedan svarade man för en väldigt fin insats hemma mot Manchester United där man vann med 4-1. Sedan föll man förra helgen med 4-2 borta mot Leicester.

Det har med andra ord pendlat en hel del fram och tillbaka för Watford på sistone. I onsdags svarade man emellertid för en väldigt bra insats mot Chelsea och kan man upprepa den insatsen tror jag man har en viss möjlighet att störa Manchester City här.

Pep Guardiolas manskap är väldigt stora favoriter hos spelbolagen. En tvåa på den här matchen ges till ett odds som inte är högre än omkring 1.18.

Det mesta talar förstås för en bortaseger här. Watford är dock inte ofarliga och har gjort 7 mål på sina 3 senaste matcher och Manchester City har släppt in mål i 5 av sina 7 senaste matcher. Sammantaget gör detta att jag finner anledning att tro att båda lagen kommer göra mål i den här matchen. Det spelas till fina 2.20 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.20
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 4 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: