Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Watford – Manchester United 20/11: Stort poängbehov

Det är två lag i stort poängbehov som möts när Watford tar emot Manchester United i Premier League. Matchen spelas lördagen den 20 november 2021 med avspark kl 16.00 på Vicarage Road.

Nykomlingen Watford hade inte svarat för någon bedrövlig säsongsinledning i Premier Leagu men valde ändå att sparka Xisco Munoz efter sju omgångar. Sedan Claudio Ranieris tillträde har man spelat ytterligare fyra matcher och facit så här långt är tre förluster och en vinst. Det ger att man står på 10 poäng efter 11 matcher och ligger på en 17:e plats i tabellen.

Sedan 5-2-vinsten borta mot Everton har man nu två raka 1-0-förluster bakom sig. Senast föll man borta mot Arsenal och dessförinnan på hemmaplan mot Southampton. Juraj Kucka utvisades sent mot Arsenal och är därmed avstängd i den här matchen.

Nu tar man emot ett Manchester United vars säsongsinledning inte heller har varit någon dans på rosor. Spelmässigt har man inte övertygat och nu börjar man halka efter alltmer i toppstriden. Efter 11 matcher står Man United på 17 poäng och ligger på sjätte plats i tabellen.

Efter 5-0-förnedringen hemma mot Liverpool lyckades man i alla fall resa sig i mötet mot Tottenham därefter. Man vann då med 3-0 på bortaplan. Därefter har man spelat 2-2 borta mot Atalanta i Champions League och innan uppehållet föll man med 2-0 i Manchester-derbyt på Old Trafford.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Låst matchbild

Ole Gunnar Solskjaer säger sig njuta av att få kritik och om det, mot förmodan, stämmer att han verkligen gör det så måste han ha sitt livs bästa tid just nu. Att hacka på honom, spelarna och hela Manchester United är så pass gjort nu att jag tycker att vi kan lämna det därhän för en stund.

Sedan storförlusten mot Liverpool har Solskjaer valt att satsa på en trebackslinje med ganska låga wingbacks för att stärka upp defensiven. Det föll väl ut mot Tottenham då Varane spelade centralt flankerad av Nilsson-Lindelöf och Maguire. Sedan dess är Varane skadad och kommer inte heller till spel i den här matchen.

Mot Manchester City ersatte Bailly Varane i backlinjen och det är nog tänkbart att man fortsätter på samma sätt här. Man United har släppt in 17 mål så här långt och måste först och främst hitta en defensiv stabilitet. Därmed tror jag inte att man har självförtroendet att gå ut i den här matchen med en totaloffensiv som riskerar blottor bakåt.

Watford är mer svårbedömda för tillfället. De sprattlade till och gjorde fem mål mot Everton men har i de övriga fyra senaste matcherna gått mållösa. De två senaste har man förlorat med 1-0. Ranieri saknar sannerligen inte erfarenhet men frågan är om det var ett korrekt beslut att kicka Xisco Munoz.

Hos spelbolagen står Manchester United som klara favoriter inför det här mötet. En rak tvåa ger endast omkring 1.53 gånger insatsen.

De är förstås det klart bättre laget på pappret men läget är pressat och det känns inte på något vis självklart att Man United kommer vinna den här matchen. Båda lagen ligger illa till och söker efter sin identitet och jag tror att dessa förutsättningar kan borga för en mer låst matchbild.

Därför finner jag ett bra spelvärde i spelet under 3 mål (asian handicap) till 1.79 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.79
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 20 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: