Speltips Norwich Brighton 4 juli 2020

Speltips West Brom – Brighton 27/2: Tätt

West Bromwich Albion ger inte upp hoppet, men det börjar brinna i knutarna för att säkra nytt kontrakt i Premier League. Nu väntar Brighton.

Det har varit en mardrömssäsong på lite olika sätt för både West Bromwich Albion och Brighton, som på sina olika sätt har varit besvikelser. Resultaten har helt enkelt inte varit vad något av lagen hade hoppats på.

West Bromwich Albion har hela säsongen varit inblandade i bottenstriden och att ligga på nedflyttningsplats har varit lagets hem från starten. Det har egentligen aldrig känts som att West Bromwich Albion ska vara någonting annat än ett bottenlag.

Det är egentligen bara att kolla på kolumnen för antalet segrar. Där framgår det tydligt att West Bromwich Albion har vansinnigt svaga två (!) trepoängare på hela säsongen.

Nu har man tagit till desperata metoder och plockar in Big Sam som ny huvudtränare, men det har inte riktigt fått den effekt man hade hoppats på. West Bromwich Albion är aningen vassare, men det är fortfarande ett för dåligt fotbollslag.

Men med det sagt är hoppet inte kört. West Bromwich Albion har 13 omgångar på sig att göra nerv av säsongavslutningen, men då gäller det att man vinner snarast. Nu möter man dessutom ett Brighton, som om man vinner bara kan vara nio poäng upp i tabellen. Det är trots allt inte omöjligt.

Brighton är en besvikelse

I mina ögon är Brighton ett underskattat fotbollslag och det känns inte riktigt rättvist att bedöma lagets nivå genom att titta på tabellen. För den indikerar att det här är ett direkt svagt lag, som hör till botten och som inte kan ta sig därifrån.

Men faktum är att Brighton har förmågan att slå de allra bästa, vilket man också har gjort, och att man rent spelmässigt är ett par snäpp bättre än vad tabellen vittnar om.

Men problemet är målskyttet. Inför det här mötet har man tillbaka Adam Lallana och Danny Welbeck i mer av fullt slag och det tror jag kan vara en fördel igen.

West Bromwich Albion saknar dessutom Semi Ajayi, som om det laget var i behov av fler tapp.

Brighton vinner spelas till 2,00 gånger såsen hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brighton vinner
Odds: 2,00
Bolag: Betfair
Spelstopp: 16:00, lördag 27 februari 2021
TV: 
Stream: