26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips West Brom – Manchester United 14/2: Näst sist mot näst först

Manchester United borde inte ha några större problem mot ett formsvagt West Brom på söndagen.

Ole Gunnar Solskjær har fått ihop sitt lag bra denna säsong, och just denna säsong när mycket är upp och ned på grund av pandemin så finns stora chanser att placera sig högt upp i ligan. Just nu befinner sig Manchester United på en andra plats, med enbart sina stadsrivaler Manchester City ovanför.

Efter att laget tappat två värdefulla poäng i senaste ligamatchen som spelades mot Everton, där Everton slog in 3-3 bollen i matchens absoluta sista spark, så har de lyckats ta sig vidare i FA-Cupen också. De slog ut West Ham i en match som först kunde avgöras under förlängning. Nu vänds åter blickarna mot viktiga ligapoäng.

På skadefronten ser det fortsatt bra ut, och det är bara Paul Pogba som är en tydligt bortfall. Eric Bailly har återhämtat sig och är igen redo för spel. Och flera spelare som vilades mot West Ham i mitten av veckan lär starta igen, spelare så som Bruno Fernandes och Edinson Cavani. Intressant blir också att se om David De Gea får fortsatt förtroende mellan stolparna efter några dåliga insatser efter varandra. Dean Henderson är i alla fall redo att hoppa in, och det är en utmanare av rang.

Mycket ser mörkt ut för West Brom, men hoppet om fortsatt Premier League-spel nästa säsong lever än

Det är inte lätt att vara West Brom-fan just nu. Laget tar inte mycket poäng i ligan, spelar inte någon bra fotboll och har 13 poäng upp till säker mark. Det är dock fortfarande många matcher kvar och poäng att spela om, så än har inte laget gett upp. I senaste ligamatchen så hade de inte mycket att säga till om, när Tottenham tog en stabil 2-0 seger mot dem. Tottenham som inte har en bra form själva lyckades alltså trots det vinna relativt enkelt.

Det finns inga tunga skador i truppen, men eftersom laget presterar dåligt kan vi få se en del överraskningar i startelvan. Men det är fortsatt Mbaye Diagne på toppen och Matheus Pereira bakom honom som behöver leverera om det ska bli några mål framåt. Bakåt är det Sam Johnstone som behöver hålla tätt mot sin moderklubb.

West Brom borde inte ha mycket att sätta emot de offensiva och kreativa krafterna som Manchester United kan släppa lösa. The Red Devils är stora favoriter och vi tror mycket väl att det kan bli mål-kalas. Därför spelar vi på över 3,5 mål till oddset 2.55 hos Betfair.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål
Odds: 2.55
Bolag: Betfair
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: