26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips West Ham – Manchester United 19/9: Toppmatch

Den första av två stormatcher spelas mellan West Ham och Manchester United denna supersöndag i Premier League.

Båda lagen är hittills obesegrade i ligaspelet och hänger med bra i toppen då de nu ställs inför säsongens hittills tuffaste test. West Ham inledde med två raka segrar borta mot Newcastle och hemma mot Leicester där de prickade in fyra mål i båda matcherna. Därefter blev det dock två raka kryss mot Crystal Palace och nu senast mot Southampton i en match som slutade mållös anmärkningsvärt nog.

West Ham har inte gjort många förändringar från förra säsongens lag och är fortfarande ett väldigt slagkraftigt lag med ett ruskigt bra hemmafacit. Deras trupp må vara tunn, men när de får gå relativt skadefria så är det en väldigt svårt lag att möta. Detta fick Dinamo Zagreb erfara i torsdags då the Hammers stod för en väldigt fin insats när de vann med 2-0 nere i Kroatien.

Inför matchen mot Manchester United så är Michail Antonio avstängd då han drog på sig ett rött kort i den 95:e minuten mot Southampton, vilket är ett tungt avbräck för hemmalaget. I övrigt har de dock hela truppen till sitt förfogande och kommer bli en tuff nöt att knäcka för serieledarna.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manchester United lite väl stora favoriter

Efter fyra omgångar går Manchester United att hitta högst upp i tabellen med minimal marginal ned till Chelsea, Liverpool och Everton. Alla lagen har tio poäng och det är fortfarande inget lag som ännu gjort ett litet ryck i toppen.

The Red Devils lär vilja revanschera sig efter veckans bakslag i Champions League i alla fall, där de förlorade premiären mot Young Boys nere i Schweiz efter att Aaron Wan-Bissaka dragit på sig ett väldigt onödigt rött kort i första halvlek. Därmed lät han schweizarna komma in i matchen som de i den 95:e minuten till sist avgjorde.

Manchester United var dock det klart bättre laget så länge de var fulltaliga och skulle med all förmodan ha vunnit matchen annars. I ligaspelet har de sett väldigt bra ut där de öst in mål hittills med elva på fyra omgångar. Att Cristiano Ronaldo anslutit till truppen och redan gjort tre mål på två matcher är också fantastiskt.

Serieledarna kliver in på Londons Olympiastadion som väldigt klara favoriter hos spelbolagen på söndag. Lite väl stora i min mening då de hittills inte imponerat på bortaplan där krysset mot Southampton sticker ut i ligaspelet. Matchen är i min bok rätt öppen i och med West Hams starka hemmafacit.

En sak som är säker är dock att båda lagen kommit igång med målproduktionen rejält hittills i alla fall och det är bland dess oddsmarknader som vi hittar de mest lockande spelen inför matchen. Att båda lagen gör mål spelas därmed för 1.70 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: