Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips Wolverhampton – Brentford 18/9: Fördel hemmalaget

Wolverhampton tog sin första seger i Premier League senast och nu väntar nykomlingen Brentford som förlorade sin första match förra omgången. Matchen spelas lördagen den 18 september med avspark kl 13.30 på Molineux Stadium.

Det mesta gick emot Wolverhampton Wanderers i de tre inledande matcherna säsongens Premier League, men i lördags lossnade det äntligen.

Efter tre raka 1-0-förluster var man både poäng- och mållösa inför bortamötet mot Watford senast. Fram till den 74:e minuten var även den matchen mållös men då kunde Wolves till slut spräcka målnollan och sedermera gå ifrån till en 2-0-seger.

Nu ställs man mot en nykomling som tvärtom inlett starkt men som förlorade senast. Brentford visade sin kapacitet direkt i sin första Premier League-match då man besegrade Arsenal med 2-0. Därefter fortsatte man stabilt och kryssade borta mot Crystal Palace och sedan Aston Villa.

I den fjärde omgången kom så den första förlusten och det var en tung sådan. I hemmatchen mot Brighton var ställningen 0-0 fram till att bortalaget slog in avgörande 1-0 i den 90:e minuten.

Brentford har fortsatt skador på Sörensen och Dasilva medan hemmalaget får klara sig utan Jonny Castro, Pedro Neto och Hugo Bueno.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Wolves har förtjänat mer

Bruno Lage fick ingen lysande start som ny tränare för Wolverhampton, åtminstone inte resultatmässigt. Till hans försvar hör dock att man prestationsmässigt var bättre än vad resultaten visat. Därtill ställdes man mot tufft motstånd i form av Leicester, Tottenham och Manchester United i de tre första omgångarna.

Oförmågan att förvalta sina chanser var huvudanledningen till att man gick poänglös från de tre matcherna. Senast kunde man alltså till slut få hål på Watford och vinna och det var en välförtjänt första trepoängare.

Nu väntar en annan nykomling som gjort bra hittills men som jag tror kan få det tufft i den här matchen. Brentford är, precis som Wolves, välorganiserade i sin defensiv och har endast släppt in två mål på de fyra inledande matcherna.

Mycket talar för att det här kommer att bli en jämn, tät och målsnål batalj. Samtidigt ges ett spel på under 2.5 mål endast omkring 1.57 gånger insatsen.

Ser vi till expected goals borde det ha blivit fler mål i Brentfords matcher och det är inte otänkbart att Wolverhampton kan få någon slags ketchupeffekt efter insatsen senast.

Wolves seger och Brentfords förlust på tilläggstid senast gör att jag tror att hemmalaget kommer med ett mer positivt momentum. De förstnämnda lär ha goda chanser att börja klättra i tabellen och jag tror att man kommer dra det längsta strået här.

Mitt spel blir att Wolverhampton vinner till 1.92 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner
Odds: 1.92
Bolag: Betsson
Spelstopp: 13:30, lördag 18 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: