Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Wolverhampton – Leicester 7/2: Bortalaget för starka

Ingress

Wolverhampton vann sin första ligamatch sedan innan jul mot Arsenal i veckan. Det är givetvis bra att åka hem från London med tre poäng, men den som såg matchen vet att det var en väldigt speciell sådan med många märkliga omständigheter. Dubbla röda kort för Arsenal, som dessutom hade ett mål bortdömt för offside strax innan det första röda, och straff till Wolves. Wolves lyckades inte med mycket trots fler spelare på plan i hela andra halvlek och i första var de utspelade av Arsenal fram till det första röda kortet.

Att stirra sig blind på det resultatet är alltså ett misstag, Wolves form är fortsatt svag. Däremot är en seger alltid en seger, och vem vet hur det påverkar självförtroendet i laget. Tyvärr är truppen skadedrabbad. Utan någon vänsterback spelklar fick tränaren Nuno ändra formation, vilket inte visade sig fungera speciellt bra mot Arsenal. Framåt är fortfarande lagets skyttekung Raúl Jiménez borta med en huvudskada.

Laget befinner sig för närvarande på en 14:e plats i tabellen, långt ifrån var de slutade förra säsongen. Förhoppningsvis kan nyförvärvet Willian José få igång lagets offensiv framöver, och speciellt mot Leicester, för det kommer behövas om de vill ha med sig poäng från den här matchen.

Leicester fortsätter att imponera och har siktet högt inställt

Det är ett tätt matchande och för några dagar sedan åkte Leicester till London för ett möte med Fulham på onsdagskvällen. Det blev en ganska väntad matchbild och Leicester gjorde affären kort med Londonborna när de innan halvtid hade gjort både 1-0 och 2-0. Maddison levererade båda passningarna till målen, något han blivit bättre och bättre på under säsongen.

Skadeläget i truppen börjar se bättre ut. Mittfältsgeneralen Wilfred Ndidi är tillbaka för spel, och framförallt Jamie Vardy efter en operation som höll honom borta i några veckor. Tyvärr har mittbacken Wesley Fofana skadat sig och blir borta en månad, men som tur är så har Caglar Söyüncü blivit spelklar från hans långtidsskada bara för någon vecka sedan.

Intressant nog är Leicester bättre på bortaplan än på hemmaplan denna säsong och också bäst av alla i Premier League på bortaplan. De har vunnit åtta av sina elva matcher. Samtidigt har Wolves historiskt svårt mot Leicester och har inte lyckats göra något mål i deras tre senaste möten. Sammanfattningsvis tror vi att Leicester kommer fortsätta sin resa mot toppen och vi spelar därför på en rak 2:a för oddset 2.20 hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Rak 2:a
Odds: 2,20
Bolag: William Hill
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: