26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips Wolverhampton – Manchester United 29/8: Målsnål historik

Wolverhampton har kammat noll efter två omgångar av Premier League och nu väntar en ny tuff uppgift då Manchester United gästar. Matchen spelas söndagen den 29 augusti med avspark kl 17.30 på Molineux Stadium.

Bruno Lage och Wolverhampton har fått en motig start på säsongen där man inte alls haft marginalerna med sig. Efter två spelade omgångar i Premier League står man på både noll poäng och noll gjorda mål, men spelmässigt har det sätt bättre ut än vad resultaten visar.

Man har också ställts mot bra motstånd i båda matcherna. I premiären föll man med 1-0 bort i en jämn batalj mot Leicester. Därefter föll man med samma siffror hemma mot Tottenham trots att man, till stora delar, dominerade matchen.

I veckan tog man dock en, inte minst mentalt, viktig seger med 4-0 mot Nottingham Forest i Ligacupen. Säkerligen en välkommen boost inför dagens möte mot ett Cristiano Ronaldo-inspirerat Manchester United.

För Uniteds del är det ju en viss Ronaldo-värvning som varit veckans stora höjdpunkt. En hype som man kanske kan profitera på även om Ronaldo inte spelar i den här matchen.

Hursomhelst inledde man den här säsongen på bästa tänkbara sätt genom utklassa rivalen Leeds med 5-1 i premiären. Förra helgen var dock ett ordentligt steg tillbaka då man bara lyckades få med sig 1-1 borta mot Southampton.

Hos United är Bailly och Cavani osäkra till spel medan man kommer få klara sig utan Rashford, Jones, McTominay, Jones och Telles. Hos hemmalaget saknas Boly, Otto, Jonny Castro, Mosquero och Lomba Neto.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Gediget men uddlöst

Manchester United står som favoriter till cirka 1.80 gånger pengarna i den här matchen, men det här lär nog inte bli några enkla tre poäng för Ole Gunnar Solskjaers manskap.

Mot Southampton senast övertygade man inte, i synnerhet inte vad gäller offensiven och i Wolverhampton har man en motståndare som sannolikt är än svårare att penetrera.

Defensiven har varit Wolverhamptons främsta styrka de senaste åren samtidigt som offensiven successivt blivit allt mer hämmad. Bruno Lage ser ännu inte ut att ha lyckats förbättra den offensiva kapaciteten.

Man har ännu inte spräckt målnollan i ligan den här säsongen, men det är mer ett resultat av ineffektivitet än något annat. Mot Tottenham senast ”borde” man ha fått med sig minst en poäng sett till matchbilden och Wolves är nog en aning underskattade i den här matchen.

Man United vann emellertid båda mötena förra säsongen, med 2-1 på bortaplan och med 1-0 på Old Trafford. Ser vi till de 9 senaste matcherna har det dock varit väldigt jämnt mellan lagen. Man United har vunnit 3 och Wolves 2 och 4 matcher har slutat oavgjort.

Framförallt har det också varit målsnåla matcher där det i 5 av de 6 senaste mötena gjorts under 2 mål totalt. Wolverhampton är också ett av de målsnålaste lagen i Premier League, både förra säsongen och över tid.

I den bemärkelsen tycks inte mycket ha förändrats om vi ser till lagets två inledande matcher den här säsongen.

Sammantaget gör detta att jag finner god anledning att tro att även den här matchen kommer bli jämn, tät och målsnål. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till fina 1.95 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30, söndag 29 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: