10 november 2019 Wolverhampton Aston Villa Speltips

Speltips Wolverhampton – Newcastle 2/10: Målsnål historik

De fyra senaste mötena mellan Wolverhampton och Newcastle i Premier League har slutat 1-1 – kanske går vi mot femte raka? Matchen spelas lördagen den 2 oktober med avspark kl 16.00 på Molineaux Stadium.

Wolverhampton Wanderers inledde Premier League-säsongen med tre raka 1-0-förluster. Därefter har man en bättre trend då man vunnit två av sina tre senaste matcher.

Det blev en tung inledning för Bruno Lage och hans Wolves då man hade förtvivlat svårt att få in bollen i mål. Spelmässigt var man på samma nivå som Leicester, Tottenham och Manchester United, men det dröjde till den fjärde omgången mot Watford innan man äntligen spräckte målnollan då man vann med 2-0.

Därefter åkte man på ett nytt bakslag då man föll med 2-0 hemma mot Brentford. I söndags tog man sig sedan åter till vinnarspåret då man besegrade Southampton borta med 1-0 efter att Raul Jimenez gjort sitt första mål för säsongen och sedan sin långa skadefrånvaro.

Nu väntar så ett Newcastle som ännu inte har vunnit någon match i Premier League den här säsongen men som har kryssat i tre av sina fyra senaste. Man har därmed endast tre poäng efter sex matcher. De senaste insatserna har dock varit ett steg i rätt riktning.

Förra helgen spelade man 1-1 borta mot Watford och 1-1 blev det också i hemmamötet mot Leeds dessförinnan. Intressanta resultat i den bemärkelsen att de fyra senaste mötena mot Wolverhampton har slutat just 1-1.

På Newcastles skadelista finns fortsatt Shelvey, Wilson, Dubravka, Lascelles och Dummett. Hos Wolves saknas Bueno, Mosquera, Neto och Jonny Castro.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fint spelvärde

Wolverhampton står som ganska klara favoriter inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.71.

Wolves är ett bättre lag än Newcastle men lagets ineffektivitet framåt gör att jag inte tar för givet att man kommer vinna den här matchen. Newcastle har steppat upp i de två senaste matcherna där man suttit ihop på ett ganska bra sätt för att vara Steve Bruce Newcastle.

De fyra senaste mötena har alltså slutat 1-1 och det är inte alls otänkbart att även den här matchen kommer bli jämn och målsnål. I Wolverhamptons fall har det gjorts under 2.5 mål i samtliga 6 seriematcher den här säsongen och målsnåla har man varit under hela sin sejour i Premier League.

Newcastle har släppt in fyra mål i matcherna mot West Ham och Manchester United och risken finns alltid att de kan klappa igenom. Motståndet och trenden man har tyder dock inte på att man kommer göra det.

Sammantaget finns det väldigt mycket som talar för att det här kommer att bli en målsnål tillställning. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till fina 2.00 gånger pengarna hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 2.00
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 16:00, lördag 2 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: