Speltips Manchester City Liverpool 2 juli 2020

Speltips Wolves – Liverpool 16/3: Rasim rekar oddset

Allt du behöver veta inför matchen mellan Wolverhampton och Liverpool i Premier League den 15 mars 2021.

Veckans första match I Premier League hittar vi Wolverhampton där Liverpool kommer på besök på Molineux.

Liverpool kommer till den här matchen med ett fint avancemang i Champions League mot Leipzig. Spelmässigt såg det riktigt bra ut stundtals och man borde avgjort matchen mycket tidigare då skapades chanser på löpande band. I ligan har det varit mycket tuffare, endast 9 poäng på senaste 10 matcherna gör att man är ett av seriens formsvagaste lag och på hemmaplan har man 6 raka förluster vilket jag inte ens kan sätta ord på längre.

Nu är det bortaplan och där man oftast mycket bättre och har vunnit mot lag som West Ham, Tottenham, Leipzig. Man har fått lite extra vila efter Champions League och bör kunna ställa upp en stark startelva här och det tror jag Jurgen Klopp kommer att göra då det börjar bli avstånd upp till Europaplatserna och visst vore det förödande att åka ur Champions League och komma 7-8 i ligan och det är inte omöjligt då Liverpool har en hel del tuffa matcher kvar i ligan då Arsenal, Manchester United, Aston Villa, Leeds är lag som inte är allt för trevliga motstånd i den formen man befinner sig i just nu.

Skadeläget börjar bli lite bättre, man saknar Henderson, Gomez, Matip och Van Dijk som tidigare men kanske kan få tillbaka Firmino. Jota är dock tillbaka och jag tror han blir nyttig mot sitt gamla lag.

Premier League speltips

Hemmalaget Wolverhampton är i ingenmansland, mitt i tabellen med varken chans på Europaspelet eller risk att åka ut och visst har det varit en märklig säsong för den portugisiska kolonin som Nuno Espirito Santo förfogar över. Man har spelat stundtals riktigt fin fotboll för att sedan se ut som ett Championship lag, i mitt tyckte är truppen alldeles för tunn och avsaknaden av Jimenez och försäljningen av Jota till just Liverpool har man inte kunnat ersätta. Man har dock bara en förlust på senaste sju matcherna och det var mot Manchester City och till matchen ikväll kan Willy Boly vara tillbaka och det vore ju bra för hemmalaget då det är en viktig kugge enligt mig.

Jag tror vi får se en ganska underhållande match där det absolut finns klasspelare på planen för att bjuda på underhållning men frågan är hur motiverade dessa spelare är just nu på ett tomt Molineux en måndag i Mars? Det återstår att se men båda lagen vill nog vinna denna matchen särskilt gästerna som börjat halka efter Europaplatserna.

Tittar vi på spelmarknaden så tror jag på en jämn match där båda lagen gör något mål framåt och väljer därför att klicka i BLGM (Båda lagen gör mål) till fina 1,94 hos Unibet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,94
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, måndag 15 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: