Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips Wolves – West Ham 5/4: Annandag påsk

Rasim Reiz rekar med odds inför måndagens möte mellan Wolverhampton Wanderers och West Ham United den 5 april 2021.

Påskhelgen avslutas med Wolverhampton – West Ham där två lag med helt olika ambitioner med avslutningen av säsongen just nu ska göra upp om poängen.

Wolverhampton kan vi konstatera har varit en besvikelse den här säsongen då man verkligen tappade allt när Jimenez skadade sig och nu infinner man sig på en trettonde plats i tabellen och i ärlighetens namn så har man inte allt för mycket att spela om förutom att klättra i tabellen men man har en bit upp till lagen på den övre halvan.

Den portugisiska kolonin har charmat oss många några säsonger nu och kanske nu när man inte har så mycket att spela för så kan man släppa loss och få ut mer av sin offensiv som inte alls levererat som förväntat. Till kvällens match saknar man Patricio,Marcal, Podence och Moutinho vilket är ett avbräck såklart. Återstående matcher handlar mer om att hitta tillbaka till det ”gamla” Wolves och försöka klättra några tabellplaceringar då en trettonde plats inte alls matchar ambitionerna man hade inför säsongen.

Gästerna kommer med helt andra förutsättningar då man just ni befinner sig på en 7:e plats på tabellen och med en vinst ikväll skulle man kunna ta sig upp på en Champions League plats förbi Chelsea och det vore ju något. Vi kan räkna med att David Moyes kommer skicka ut sitt lag väldigt motiverade på uppgiften att hämta hem tre poäng till London. Till kvällens match saknar man Ogbonna, Randolph och Yarmolenko samt några till som är osäkra. Vi får hålla koll på laguppställningen under kvällen för att se vilka David Moyes skickar ut. Senast lagen möttes vann West Ham med hela 4-0 och nog finns den bilden kvar i bakhuvudet.

Speltips Premier League

Jag tror vi får se en underhållande match med två lag som kommer gå framåt, dels för att West Ham måste vinna om man ska haka på Europaplatserna samt ett Wolves som inte har mycket att spela för och kan kanske slappna av mer men också viljan att behålla hedern och inte göra det här till en fiaskosäsong. Wolves stora problem har varit målskyttet fast man har skapat väldigt mycket chanser i matcherna så får man inte med sig allt för mycket och det ser vi ju i tabellen också.

Tittar vi på spelmarknaden så är gästerna knappa favoriter. Jag tror dock att motivationen hos West Ham kan fälla avgörandet här ikväll och kommer lägga mitt förtroende hos gästerna men säkra upp lite då man inte vet riktigt vart man har Wolves som oftast den här säsongen.

Jag väljer att spela West Ham Asian Hcp 0 vilket innebär att vid kryss få får vi pengarna tillbaka och det spelet lägger jag hos Betsafe till 1,88. Det är alltså samma spel som draw no bet.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: West Ham +0.0 (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, måndag 5 april 2021
TV: 
Stream: