Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips AC Milan – Udinese 3/3: Ingen Zlatan

Zlatan Ibrahimovic ser ut att missa kommande veckor för AC Milan. Det innebär att svensken inte spelar mötet med Udinese den 3 mars 2021.

Efter att under långa perioder varit i topp i Serie A är det nu uppenbart att AC Milan tappat lite slagkraft på slutet och att man är inne i det som måste betecknas som en formsvacka, då inte minst spelmässigt.

I mina ögon är det uppenbart att spelet inte är fullt så vägvinnande som tidigare och det märks även på offensiven, som i ett par slående matcher varit helt neutraliserad. Som borta mot Spezia, eller hemma mot Inter i det så viktiga Milanoderbyt. Då såg AC Milan likbleka ut i sitt egna konstruktiva spel.

Men nu senast mot AS Roma såg vi takterna som saknats igen och det känns kanske som att trenden kan vara på väg tillbaka. Det som kan oroa för AC Milan är att man nu väntas få spela utan Zlatan Ibrahimovic ett tag. Å andra sidan har Zlatan Ibrahimovic inte varit fullt så dominant på slutet som tidigare under säsongen.

Det finns också flera bra alternativ längst fram och om det är någonting som AC Milan kännetecknades av tidigare under säsongen var det bredden, med flera offensiva spelare som kan kliva fram och fylla ut skorna efter Zlatan Ibrahimovic, eller andra frånvarande spelare.

Zlatan Ibrahimovic hade med det sagt behövts, som alltid, men om det är i några matcher man kan sakna honom är det kanske nu. Även om det ser ut som att Zlatan Ibrahimovic också kan komma att missa Europa League-åttondelsfinalerna mot sin tidigare klubb Manchester United. Det är ett tungt, tungt slag för AC Milan.

Målspelet i Serie A

Så vilka står för motståndet den här onsdagen? Jo, AC Milan ska spela hemma mot Udinese, som sin vana trogen är ett mittenlag den här säsongen. Efter två lite sämre säsonger ser det ut som att man har hittat en lite annan stabilitet i år.

Det är fortfarande ett lag som har lite svårt att täppa till bakåt och som hamnar i sämre trender. Som på slutet när man i fem av sina sex senaste bortamatcher i Serie A har släppt in minst två mål. Det är såna siffror som gör det så svårt att hävda sig mot lag som AC Milan och andra lag i toppen.

I höstas förlorade Udinese hemma mot AC Milan med 1-2, men faktum är att laget har gjort mål mot AC Milan i fyra inbördes möten i rad. Det är generellt sett ganska offensiva matcher som brukar att spelas mellan lagen – med eller utan Zlatan Ibrahimovic på planen.

Över 2,5 mål spelas därför till 1,85 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:45, onsdag 3 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: