Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Crotone 3/3: Klasskillnad

Atalanta hoppas kunna köra över Crotone helt enligt planerna när lagen spelar mot varandra i Serie A onsdagen den 3 mars 2021.

Serie A är tillbaka på onsdagen och mötet mellan Atalanta och jumbon Crotone är på förhand ganska kittlande. Man kan minst sagt säga att det, sett till tabell och kapacitet, är två olika världar som gör upp här.

Efter en minst sagt dålig inledning på säsongen har Crotone hamnat i ett prekärt läge och det ska mycket till för att man ska kunna vända det här till ett nytt säkrat kontrakt. Men den sportsliga ledningen gör vad den kan för att få till något.

I veckan gjorde man sig av med sin huvudtränare Giovanni Stroppa och plockade istället in rutinerade Serse Cosmi, som skrivit på ett säsongslångt kontrakt med klubben. Man kan argumentera för att det är aningen kort och det är uppenbart att han mestadels är klar för att försöka vända det här och rädda nytt kontrakt.

Serse Cosmi säger sig vara stolt över att få chansen och tar dessutom med en hel stab till Crotone. Det i sig kan stärka chanserna att få till en bättre avslutning på säsongen, men ärligt talat, är spelarmaterialet bra nog? Det kan mycket väl bli en ny tränar-effekt, men kanske inte borta mot Atalanta. Serse Cosmi har knappt hunnit leda sitt lag på träningar innan onsdagens möte i Bergamo.

Atalanta är för bra

Atalanta däremot har en ganska stark säsong bakom sig, även om det var smolk i bägaren när man snöpligt föll mot Real Madrid i den första åttondelsfinalen i Champions League förra veckan. Det är en förlust som svider fortfarande med tanke på att den kändes lite orättvist efter det så tidiga röda kortet för hemmalaget Atalanta den gången.

Men i ligaspelet går man urstarkt och har tre raka vinster, varav en tung vinst borta mot Sampdoria med 2-0 i helgen. Det var mentalt starkt att studsa tillbaka efter förlusten ute i Europa i matchen innan det.

Min känsla är att det är ett formstarkt Atalanta som nu tar sig an Crotone, ett lag som har sex raka förluster på bortaplan. Man har dessutom mycket att spela för, och har bara två poäng till godo på AS Roma som också slåss om Champions League-platsen i tabellen.

Med andra ord finns det inte utrymme för att tappa poäng för Atalanta här. Det vore förödande för fortsättningen på säsongen.

Atalanta vinner och håller nollan spelas till 2,00 gånger smeten hos Betfair.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner och håller nollan
Odds: 2,00
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, onsdag 3 mars 2021
TV: 
Stream: