Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Parma 6/1: Full fart

Två offensivt inriktade lag gör upp onsdagen den 6 januari 2021 i Serie A. Atalanta spelar då hemma mot Parma.

Nog vore det konstigt om man slog sig ner i tv-soffan på onsdagseftermiddagen och inte valde att ha ganska höga förväntningar inför mötet mellan Atalanta och Parma, två av de mer offensivt inriktade lagen i den här serien.

Nu kanske man har med sig lite för mycket av förra säsongens Parma i tankarna, och kanske är det också därför som man är aningen besviken på säsongsinledningen den här gången, men att det är ett offensivt riktat lag råder det ingen tvekan om.

Just den här säsongen har det inte slagit lika väl ut och att man redan har förlorat nära hälften (sju av 15) av sina matcher gör att man helt enkelt halkat efter betänkligt i tabellen. Förhoppningen var att skugga topplagen eller toppen likt förra säsongen, men nu har man istället en poängskörd som nätt och jämnt räcker till säker mark.

Det som verkligen oroar för Parma inför just den här matchen är dessutom hur läget ser ut i truppen, med flera tunga tapp och flera bra spelare borta.

Alberto Grassi, Vincent Laurini, Yordan Osorio, Gervinho, Simeone Lacoponi och Juraj Kucka kommer inte att kunna spela för bortalaget och det är givet att det leder till ett försvagat lag.

Atalanta har slagläge

Det går inte att förneka att inte heller Atalanta har kunnat leva upp till förväntningarna från förra säsongen, men i det här fallet är det snarare ett mått av att man kanske har lite för högt ställda förväntningar.

Man får inte glömma att det här är ett lag som nu är framme i åttondelsfinal i Champions League och som fortfarande har bra häng på Europaplatserna i tabellen. Det är på alla sätt en fullt godkänd säsong så här långt.

Mario Pasalic är med det sagt skadad och nu är även Cristian Romero avstängd, men laget man ställer på banan ska räcka för att manövrera ut Parma.

Atalanta vinner (första halvlek) spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Atalanta vinner (första halvlek)
Odds: 1,66
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:00, onsdag 6 januari 2021
TV:  [cmorelive5]
Stream: 

Jämför odds: