Speltips Inter Atalanta

Speltips Atalanta – Spezia 12/3: Resning

Tung uddamålsförlust mot serieledarna senast. Nu hoppas Atalanta ta tre poäng hemma mot bottenlaget Spezia i Serie A.

Atalanta - Spezia

Serie A
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det såg länge ut som att Atalanta skulle kunna ta en poäng borta mot Inter i den senaste omgången i Serie A, men man orkade inte stå emot hela vägen, och man hann inte heller få in en kvittering innan matchen var slut, 1-0 till Inter.

Det var en oerhört viktig vinst för serieledarna och ett bevis på att Antonio Contes lag har gynnats av att inte behöva spela Europa under våren. Uttåget redan i höstas gör att man kan fokusera helt och fullt på inhemsk fotboll den här våren. Det kan vara vad som behövs för att vinna titeln.

AC Milan, Juventus och Inter är tre av lagen som tar Champions League-platser den här säsongen, men det finns en plats kvar för italienska lag att göra upp om. Den innehas i skrivande stund av AS Roma, med Napoli, Atalanta och kanske även SS Lazio som utmanare.

Avslutningen på säsongen kommer med andra ord att handla mycket om fjärdeplatsen för Atalanta, som dessutom är kvar i åttondelsfinalen i Champions League den här säsongen.

För Atalanta är det viktiga nu att plocka tre poäng i matcherna som man sksa vinna. Det innefattar matcher mot lag på nedre halvan. Dessutom behöver man resa sig i skarpt läge mot de andra topplagen.

Atalanta är svårstoppade

Faktum är att Atalanta trots de senaste säsongernas starka prestationer har fortsatt att glida lite under radarn den här säsongen. Det har dels att göra med att säsongen inte är fullt så bra som tidigare säsonger, men det har också att göra med att man fortfarande är ett mindre lag.

Atalanta har med det sagt gjort 60 mål framåt och har tack vare det bäst målsnitt av samtliga lag, om vi räknar bort serieledande Inter. Det är ingen dålig faktur att ha med sig.

Nu kommer man från en trend med tre raka hemmamatcher där Atalanta gjort minst tre mål, och åtta av sina senaste nio hemmamatcher som slutat över 2,5 mål totalt i matchen. Det är alltså ett underhållande lag att titta på.

Spezia gör det ofta bra, kan skrälla mot storlag, men är klart bättre hemma än borta. Här ska man inte orka stå emot, som man gjorde hemma i höstas. Den matchen slutade 0-0.

Atalanta -1,5 spelas till 1,87 gånger smeten hos bet365. Där är man en tiondel starkare i sitt odds än flera konkurrenter på den svenska oddsmarknaden.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 

Speltips:

Speltips: Atalanta -1,5
Odds: 1,87
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 12 mars 2021
TV: 
Stream: