27 november 2017 Atalanta Benevento

Speltips Atalanta – Venezia 30/11: Fin form

Atalanta välkomnar Venezia till Gewiss Stadium under tisdagskvällen i hopp om att krympa gapet till lagen ovanför dem.

Efter en imponerande seger borta mot Juventus i helgen så tog Atalanta sin tredje raka seger och drog ifrån den stora klungan bakom dem i tabellen något. Det var deras första seger borta mot Juventus på flera årtionden och även Juventus är svagare än på mycket länge så är det fortfarande långt ifrån en lätt uppgift.

Atalanta är nu obesegrade i sju raka ligamatcher varav de har vunnit fem av dem. Bergamoklubben har genom detta stabiliserat sin position i topp fyra och avståndet till toppen har krympt under de senaste veckorna.

När de nu ställs mot Venezia hemma finns det goda möjligheter att förlänga deras vinstsvit inför en tuff period de kommande dagarna. På lördagen ställs de nämligen mot ligaledarna Napoli på bortaplan och kort därefter möter de Villarreal hemma i en direkt avgörande match om slutspelsplatsen i Champions League – en match de behöver vinna.

Det är därmed inte helt otänkbart att Gian Piero Gasperini passar på att rotera lite spelare mot Venezia, vilket kanske kan ge bortalaget en chans. Atalanta har dessutom anmärkningsvärt nog varit mycket starkare på bortaplan hittills, men även med en del bänkspelare ska de trots allt vara klara favoriter under tisdagskvällen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Venezia presterar över förväntan

Gästerna halkade in i högstaligan på ett bananskal efter att ha slutat sexa i Serie B under fjolårssäsongen och därefter ha vunnit kvalspelet med väldigt små marginaler. Venezia har inte mycket resurser att komma med och det är en brokig skara spelare som trots allt har börjat leverera resultat under den hyllade tränaren Paolo Zanetti.

Efter 14 omgångar så har de lyckats skrapa ihop 15 poäng, vilket gör att de i dagsläget ligger fem poäng över Genoa precis under strecket. För Venezia som många tippade som eventuell tabelljumbo så är det ett gott betyg och hemma på Pier Luigi Penzo Stadium så har de lyckats överraska både en och två gånger.

Senast mot Inter så räckte de inte riktigt till då de föll med 0-2 mot de regerande mästarna, men innan dess kommer de faktiskt från två raka segrar i ligaspelet. Förra helgen besegrade de formstarka Bologna borta och i deras två senaste hemmamatcher så har de imponerande nog vunnit mot både Roma och Fiorentina med uddamålet.

Venezia kan överraska med andra ord, men de lag de har besegrat är inte riktigt i Atalantas kaliber. Bergamoklubben har sett stabila ut på senaste och det är svårt att se hur Venezia skulle lyckas få med sig poäng hem till Venedig.

Även om det tenderar att bli en del mål när Atalanta spelar så tror jag inte att de kommer gå på full fart här och lär vila en del spelare om de får chansen. Venezia ligger i sin tur näst sist i antal gjorda mål i Serie A och har släppt in klart färre mål är de andra bottenlagen i nuläget. Därmed spelar vi på under 3,5 mål här för 1.68 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: