Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Benevento – AC Milan 3/2: Tuff nöt

Benevento är säsongens stora utropstecken, tillsammans med AC Milan, i italienska Serie A. Nu möts lagen den 3 januari 2021.

Det är inget vidare vågat påstående att hävda att det här är de två lag i hela Serie A som har överraskat allra mest positivt under inledningen på den här säsongen. Det har varit lag med lägre förväntningar på sig, men som överträffat kraven inför säsongen.

Benevento hade kravet, eller målet, att försöka stanna kvar i Serie A, men man har öppnat säsongen urstarkt och har mot flera tunga klubbar visat att man har förmågan att störa även bättre lag.

I bortalaget AC Milan har det varit klackarna i taket under nästan hela säsongsinledningen och fortfarande är det så att man är obesegrade. Det gör också att det är AC Milan som toppar Serie A efter 14 spelade omgångar.

Det som verkligen imponerar är sättet man spelar på – och det är offensiven som har hamnat i fokus med minst två gjorda mål i samtliga ligamatcher så här långt. När man tänker på det är det ett fullkomligt sjukt facit att luta sig mot.

Målspelet lockar

Benevento ser av allt att döma ut att formera liknande startelva som senast och det är egentligen bara samma tre spelare som är borta nu. Luca Caldirola, Iago Falque och Christian Maggio står alla utanför laget inför den tuffa matchen mot serieledarna här.

Det är också uppenbart att det är i bortalaget som de stora tappen finns. Allra tydligast är det att Zlatan Ibrahimovic inte är tillgänglig och det säger sig själv att det gör bortalaget klart svagare. Det är och förblir en spelare utöver det vanliga, som dessutom visat sig helt dominant under inledningen på den här säsongen.

Annars bör nämnas att Theo Hernandez är avstängd, men att Franck Kessie och Simon Kjaer nu är tillbaka i startelvan. Alexis Saelemakers, Ismael Bennacer och Matteo Gabbia spelar inte heller för bortalaget.

Det här är två offensivt lagda lag och jag kan inte se annat än att målspelet flyger all världens väg.

Över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, söndag 3 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: