Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Cagliari – Milan 18/1: Zlatan tillbaka

Serieledande AC Milan hoppas kunna rycka ifrån i toppen av italienska Serie A – och här väntar motstånd i form av bottenlaget Cagliari, borta på Sardegna Arena. Dessutom ser Zlatan Ibrahimovic vara med från start.

Skadeperioden är över och i veckan var Zlatan Ibrahimovic tillbaka i spel för sitt Milan, om än bara med en halvlek på planen. Nu förväntas han starta på nytt, få ännu mer tid och det i en match där bortalaget kliver in i som storfavoriter.

Vill du se matchen helt utan kostnad? Öppna ditt konto hos ComeOn, via oss, och se den direkt! +18. Stodlinjen. Regler & villkor tillämpas.:

Cagliari är långtifrån någon höjdarform och när de åkte på en Coppa Italia-förlust mot Atalanta i veckan, innebar det den femte raka förlusten och tio matcher uppradade utan seger. Därmed är bottenträsket, det röda tabellområdet, enbart pinnen bort numbera. Kniven mot strupen.

För Milan, som under veckan avancerade vidare i cupen via en straffvinst över Torino, som man också vann över i seriespelet dagarna dessförinnan, är den här matchen en chans att studsa ifrån i toppstriden. Laget står på lika många poäng som rivalen Inter, men med matchen – denna – mindre spelad.

Trupperna:

Utöver att Zlatan är tillbaka för Milan, råder alltjämt stor skadeproblematik. Out inför matchen är Ismael Bennacer, Alexis Saelemaekers, Rade Krunic, Matteo Gabbia samt avstängda Rafael Leão. Dessutom är Theo Hernández samt Hakan Calhanuglu frågetecken.

Och Cagliari? De saknar skadetrion Marko Rog, Ragnar Klavan och Paolo Faragó. Även Nahitan Nández är indisponibel på grund av avstängning.

Överdrivet optimistisk tro på matchen

Cagliari blöder i det defensiva. Förlorar matcher på löpande band och släpper in alldeles för många mål. På andra sidan planhalvan står ett Milan som står desto starkare; som serieledare, i bra form och dessutom med Zlatan Ibrahimovic helt tillbaka.

Men över det hela har Milan varit mer stabila på sistone, snarare än sprudlande, med totalt två mål – inget bakåt – på de två senaste matcherna. Addera på det att Cagliari, av allt att döma, kommer vara tillbakalutade, defensivt inriktade och försöka hålla positionsspelet intakt. Lär knappast bjuda upp till dans.

Känslan är att det faktiskt kan komma att bli lite tillknäppt på Sardegna Arena. Därför spelas under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre – till oddset 1,70 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kr free bet!

+18.  Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45, måndag 18/1
TV: 
Stream: 

Jämför odds: