stream aston villa liverpool

Speltips Cagliari – Salernitana 26/11: Bottenmöte

Cagliari och Salernitana delar jumboplatsen i Serie A och nu ställs de mot varandra i ett ångestfyllt bottenmöte. Matchen spelas fredagen den 26 november 2021 med avspark kl 20.45.

Cagliari lyckades, med knapp marginal, hänga kvar i Serie A förra säsongen. Den här säsongen har man inlett svagt och när 13 omgångar nu är spelade ligger man riktigt pyrt till. Precis som Salernitana står man på 7 poäng vilket gör att de här båda lagen är sist i tabellen.

Leonardo Semplici fick sparken från Cagliari redan efter tre matcher i vilka man tagit en poäng. Därefter tog den erfarne Walter Mazzarri över rodret och det har inte direkt givit något uppsving. Visserligen lyckades man ta fem poäng under hans första fem matcher men därefter följde en svit på fyra raka förluster.

Senast lyckades man emellertid bryta den negativa sviten då man fick med sig en poäng från bortamötet mot Sassuolo som slutade 2-2.

Nu tar man alltså emot nykomlingen Salernitana som är i precis lika stor poängnöd. De har också redan hunnit göra sig av med en tränare och laget leds sedan förra månaden av Stefano Colantuono som gör sin andra sejour i klubben.

Salernitana föll senast med 2-0 hemma mot Sampdoria och har därmed tre raka förluster bakom sig. Därtill har man också gått mållösa från samtliga tre.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva problem

Salernitana slutade på andra plats i Serie B förra säsongen. Steget upp har hittills visat sig vara tufft och som nykomling är man inte sällan ganska beroende av att få en bra start. Det har man definitivt inte fått och frågan är nu hur man ska kunna vända den här trenden.

Resurserna är små och inför säsongen förstärkte man, bland annat, laget med en 38-åring Franck Ribery. Det har inte blivit någon succé och fransmannen är nu skadad. Därtill finns Ruggeri, Russo och Veseli på skadelistan. Hos Cagliari saknas sannolikt Ladinetti, Ceter, Rog och Walukiewicz.

Förutsättningarna inför det här mötet är jämna. Båda klubbarna har försatt sig i ett krisläge och behöver desperat börja vinna matcher. Båda står på sju poäng och det går inte att skönja någon begynnande uppgång hos något av lagen. Kanske kan det här mötet bli början på en sådan.

Cagliari står hursomhelst som favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. Ett spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Även när man tittar på målskillnaden så är det väldigt jämnt. Båda lagen har släppt 28 mål på 13 matcher och de defensiva problemen är väl kanske den främsta anledningen till att Cagliari och Salernitana ligger i botten.

Den här typen av ångestmöten kan bli tillknäppta och inte särskilt välspelade. Jag tror dock inte att så blir fallet den här gången, framförallt eftersom båda lagen läcker för mycket bakåt samtidigt som ingen kan vara nöjd med ett kryss.

Det har gjorts över 2.5 mål i 5 av Cagliaris 6 senaste matcher och detsamma i 4 av Salernitanas 6 senaste. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål även i den här matchen till 1.78 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, fredag 26 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: