Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Cagliari – Venezia 1/10: Bottenmöte

Tre viktiga poäng står på spel när Cagliari spelar hemma mot Venezia i fredagens enda match från italienska Serie A.

Om vi ser till inledningen på säsongen i Serie A finns det ett par lag som redan nu kan benämnas som rena bottenlag och som jag har svårt att se ska kunna lämna bottenstriden någon gång under säsongen.

Alla lag kan få svaga säsongsinledningar, men det faktum att det nu har spelats sex omgångar gör det ändå möjligt att dra vissa slutsatser. Eller åtminstone början till slutsatser, om det är ett uttryck som kan bli begripligt.

Exempelvis finns det ett par lag i Serie A som inte har vunnit någon match än och det är jumbon Salernitana och nästjumbon Cagliari. Det säger en hel del när man inte lyckats få fram en trepoängare än.

Men det finns också en handfull lag som redan har släppt in 2,5 mål per match. Ett sådant defensivt snitt kommer att vålla problem hela säsongen. Cagliari har 15 insläppta på sex omgångar, precis som jumbon Salernitana och bottenlagen Spezia och Genoa. Det är i mina ögon tecken på att lagen hör till bottenstriden.

Det som möjligen kan tyckas lite lovande för Cagliari är att man trots allt gjort sju mål framåt och den där första vinsten borde rimligen närma sig. Men man har många tunga förluster än så länge, även om man på pappret spelat mot tunga lag som Napoli, Lazio och AC Milan redan.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cagliari är favoriter

Venezia, fredagens motståndare för Cagliari, har också en tung inledning på säsongen bakom sig. Skillnaden är att det här laget lyckats ta en vinst, borta mot Empoli. Det är dessutom ett Empoli som just nu ligger på åttondeplatsen i tabellen.

I övrigt har Venezia haft det tyngre och trots att man mött lag som det inte borde vara omöjligt att rubba, däribland Spezia på hemmaplan, har man alltså bara en vinst och nästan uteslutande förluster i övrigt.

Helt enkelt är det inte att välja sidan inför den här matchen, men det faktum att oddset är så lågt som 1.69 gånger insatsen hos en del spelbolag på rak vinst för Cagliari går det inte att backa hemmalaget. Det är trots allt ett lag med nio (!) raka matcher utan vinst och vars form knappast skrämmer någon. Förutom Cagliaris supportrar förstås.

Venezia bör ha en god chans att ta en poäng här och det går rent av att spela ett handikappspel till överraskande högt odds om man är lagd åt det hållet.

Venezia +1 (asian handicap) spelas till 1.66 gånger insatsen hos Betsson. Om man hellre spelar X2 (eller +0,5) är oddset 2.20 gånger pengarna också lockande. Men med lite tur kan Cagliari vinna, men då tror jag bara det blir med uddamålet. I ett sådant läge får vi alltså pengarna tillbaka.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Venezia +1 (asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:45, fredag 1 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: