Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Empoli – Milan 22/12: Skrällchans

Milan reser till Empoli på onsdagskvällen i hopp om tre viktiga poäng i den sista matchen innan julvilan.

Det har varit en händelserik höst för I Rossoneri som har avslutats på ett lite antiklimaktiskt vis. Milan och Napoli hade länge ett rejält försprång ned till tredjeplatsen, men båda lagen har tappat form rejält under senhösten och i förra omgången så var det Inter som säkrade den inofficiella titeln som Campioni d’Inverno.

Säsongen påminner mycket om förra året då Milan även där var väldigt starka under hösten och faktiskt själv blev vintermästare innan de föll ihop som ett korthus under vårkanten. Det är tyvärr ett återkommande mönster med Stefano Piolis lag och det var precis samma historia med en stark höst och svag vår när han tränade Lazio.

Det återstår att se ifall de kan vända på saker och ting men i nuläget råder det inget tvivel om att stadsrivalerna Inter är den starkaste klubben i Italien och klara favoriter till att försvara sin titel. Milans förlust mot Napoli i söndags gjorde också att de tappade andraplatsen till sina rivaler. Det var inte en särskilt välspelad match från något av lagen och snarare befäste den Inters position i toppen.

Milan har förvisso dragits med en del skador, men det är inte hela förklaringen till varför de tappat i form. Men inför matchen mot Empoli får de i alla fall fortsatt klara sig utan Simon Kjaer, Ante Rebic, Davide Calabria och Rafael Leão.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Empoli har överträffat alla förväntningar

Nykomlingarna Empoli har varit en av säsongens positiva överraskningar och inför onsdagens möte så innehar de faktiskt niondeplatsen i ligan och har fortfarande kontakt med klungan som slåss om Europaplaceringarna.

Det finns såklart inte mycket som talar för att de skulle lyckas nå ut till Europa men de har verkligen visat att de har kvaliteten att vara med och slåss i den italienska högstaligan. Den erfarne tränaren Aurelio Andreazzoli har lett klubben till fina framgångar under året och de är bevisligen inte lätta att slå.

De är nu obesegrade i fem raka ligamatcher av vilka de har vunnit tre av dem. Det mest imponerande är att två av dessa segrar kommer mot Fiorentina och Napoli på Stadio Maradona. Ifall Milan inte ser upp kan de mycket väl hamna på listan av Empolis imponerande skalper under hösten.

Med tanke på Milans haltande form och Empolis väldigt starka insatser på senaste så är det i min mening bra odds på Empoli med +0,5 asian här för 2.04 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Empoli +0,5 asian
Odds: 2.04
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: