15 mars 2019 Cagliari Fiorentina Speltips

Speltips Fiorentina – Inter 21/9: Spännande möte

En väldigt trevlig match väntar på Artemio Franchi på tisdagskvällen mellan Fiorentina och Inter.

Det är fantastiskt roligt att kunna titulera en match där Fiorentina spelar som lite av en stormatch igen. Som en av de gamla “sju systrarna” inom italiensk fotboll så hör de hemma nära toppen och i år ser La Viola bättre ut än vad de gjort på mycket länge!

Att de fick behålla Dusan Vlahovic och att de ersatte Franck Ribery med en spelare som Nicolás González från Stuttgart för ganska stora summor vittnar om att de vill satsa. Hittills har det gått utmärkt med tre raka vinster och nio poäng efter fyra matcher.

Redan i förlusten mot Roma på Stadio Olimpico i premiären visade de glimtar av kvalitet och de var det bättre laget i flera perioder under matchen. Matchen präglades dock av de röda korten, men Roma var tillslut också vassare i avsluten och vann välförtjänt.

Därefter har de dock på ett imponerande vis besegrat Torino, Atalanta och Genoa med tre raka 2-1 vinster. Att få med sig tre poäng från Bergamo var verkligen ett styrkebesked som fick många att höja lite på ögonbrynen.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inters effektivitet kan bli avgörande

De regerande mästarna ser i stort sett lika vassa ut som under fjolårssäsongen även utan Romelu Lukaku. De är oerhört vassa i avsluten och ifall de får ledningsmålet är de fortsatt dödliga i kontringarna som ofta sänker det jagande laget som i fallet i utklassningarna av Genoa (4-0) och Bologna (6-1) under säsongsinledningen.

Det har dock inte bara varit en dans på rosor, de tappade poäng borta mot Sampdoria i förrförra omgången i en match där Sampdoria faktiskt var det bättre laget sett över 90 minuter. Dessutom förlorade de mot Real Madrid i år igen i öppningsmötet av Champions League efter en jämn match där Rodrygo tillslut petade in matchens enda mål i den 89:e minuten.

Nu väntar ett intressant test mot Fiorentina på Stadio Artemio Franchi följt av en hemmamatch mot Atalanta i helgen innan det är dags för Champions League igen. Det är ett tufft spelschema med andra ord, men det Inter vi fick se mot Bologna vittnar om att de vill visa vad de går för.

Även om Fiorentina inlett säsongen bra så är Inter som sagt väldigt vassa i avsluten, så det ska mycket till för att Fiorentina ska vinna här. Antagligen kan vi få se en liknande matchbild som mot Roma där la Viola inte är rädda att anfalla men blir straffade i omställningarna. För 1.96 hos Campobet är det inte dåliga odds på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1.96
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: