Speltips Inter Sassuolo

Speltips Fiorentina – Inter 5/2: Rasim fokuserar på korten

Rasim Reiz rekar med odds inför fredagens möte mellan Fiorentina och Inter i italienska Serie A den 6 februari 2021.

På vackra Artemio Franchi hittar vi ett Fiorentina som tar emot Inter i en mycket intressant match.

Gästerna Inter kommer till den här matchen med en uddamålsförlust i Coppa Italia mot Juventus. Inter är på jakt efter Milan i toppen av Serie A och ska man haka på Milan och ett jagande Juventus så behöver man vinna matcher som dessa. Man har full trupp tillgänglig till matchen så Antonio Conte kan laborera fram en startelva som passar Fiorentina, viktigaste pjäsen är tillbaka i form av Romelu Lukaku som säkerligen lär vara spelsugen efter en tids vila. Det här kommer inte bli en lätt match för gästerna som faktiskt inte vunnit borta mot Fiorentina senaste 6 åren, den trenden vill man säkerligen bryta ikväll och överta serieledningen.

Fiorentina vacklar vidare i Serie A, blandar och ger samt att man tog den ökände Aleksandr Kokorin under januarifönstret gör att man kanske kan få fart på Thomas Wilbachers stora kärlek.

Dagens bästa speltips i Serie A

Till kvällens match saknar man Milenkovic och Castrovilli. Milenkovic är enligt mig en spelare som kommer tillhöra dem större lagen i Europa framöver. Det är svårt att förstå sig på Fiorentina som oftast när man håller en så pass ojämn form, finns absolut möjlighet att skrälla ikväll men samtidigt såg vi hur det kan mot Napoli där man förlorar med 6-0. Fiorentina är ett rouletthjul och det brukar inte vara vinnande koncept i längden.

Jag tror vi får se ett spelförande Inter som kommer få för segern, man är i grunden ett mycket bättre fotbollslag, men vi har sett Inter tappa fokus stundtals och mot Udinese för två omgångar sen tappade man även poäng. Tror även vi får se en ganska tuff match lagen emellan, det är två bittra rivaler och kan säkerligen få se några ostskivor flyga upp.

Marknaden håller såklart Fiorentina som rejäla underdogs ikväll men den raka segern på Inter är ett för lågt odds för mig, då jag väljer att rikta in mig på kort marknaden ikväll där jag tror Fiorentina kan få det svettigt i försvaret och ganska griniga som oftast.

Jag väljer därför att spela över 2,5 kort på Fiorentina till fina 1,95 hos Betsson.

Äntligen helg och nu ska vi verkligen njuta av massa god mat och fotboll!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Fiorentina över 2,5 kort
Odds: 1,95
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20.45, fredag 6 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: