Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Fiorentina – Milan 21/3: Fortsatt svacka

Milan besöker Florens i deras fortsatta jakt på scudetton, med Zlatan Ibrahimovic tillbaka kanske de kan få igång målskyttet igen.

Fiorentina - Milan

Serie A
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Förra söndagen blev ytterligare en tung helg för den rödsvarta delen av Milano. Inter säkrade sin åttonde raka vinst i ligan medan Milan föll hemma mot Napoli med 0-1, vilket gör att de nu befinner sig hela nio poäng bakom stadsrivalen i ligaledning. Drömmen om scudetton börjar tyna bort för många milanisti och istället handlar det snart om att behålla sin plats till Champions League snarare då de riskerar att bli omkörda av Juventus när som helst.

Dessutom fick Milan se sig besegrade av Manchester United i torsdags hemma på San Siro med ytterligare en 0-1 förlust, vilket gjorde att deras Europaäventyr denna säsong tog slut. Sammanlagt förlorade de med 1-2 över dubbelmötet och hade fortsatt svårt med målproduktionen.

De senaste åtta matcherna i alla tävlingar så har Milan endast stått för tre mål från öppet spel, en från frispark och tre från straffar. Deras offensiv sitter inte och de snittar alltså under denna perioden under ett mål per match trots att de fått tre mål på straffar. Zlatan Ibrahimovic har varit borta under några matcher förvisso, men han har inte heller sett fantastisk ut under våren och ett lag som försöker utmana om titeln ska ha fler alternativ än så.

Inför mötet mot Fiorentina är Ante Rebic borta efter att ha dragit på sig ett rött kort mot Napoli, vilket är ett offensivt tapp för Milan. Utöver det är även Rafael Leão och Alessio Romagnoli fortsatt borta med skador. Fiorentina är däremot helt skadefria fantastiskt nog.

Milan är inte de enda med problem

Saker och ting är inte särskilt lätta för Fiorentinas del heller och Cesare Prandelli har varit hårt pressad när resultaten uteblivit. La Viola befinner sig på ett någorlunda säkert avstånd från nedflyttningsplats åtminstone, men vill såklart satsa högre än så här.

Förra helgen lossnade det dock och Fiorentina kunde säkra en 4-1 vinst borta mot Benevento, vilket var en väldigt viktig match i bottenstriden. Vi får se ifall Fiorentina kan hämta med sig någonting från den matchen inför mötet med Milan på söndag, men trots de rödsvartas form lär det bli en väldigt tuff uppgift.

Det som talar emot hemmalaget är nämligen att Milan trots allt är det starkaste bortalaget i hela ligan fortfarande. Trots att mycket av denna statistik byggdes på under hösten så fortsätter de att prestera bättre på bortaplan och de har i dagsläget vunnit 11 av 13 bortamatcher den här säsongen.

Med tanke på formen är det lite läskigt att spela på Milan här och det är också tufft att spela mot Milans otroliga bortafacit. Istället kommer vi fokusera på ett underspel här trots att Fiorentinas senaste matcher slutat 3-3 och 4-1. Milan har däremot inte släppt in fler än ett mål på sju matcher samtidigt som de har problem med målskyttet framåt. Spelet på under 2,5 mål för 1.90 hos Bet365 känns därmed som bra odds med tanke på hur Milan sett ut.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: