Inter

Speltips Inter – Genoa 21/8: Önskemotstånd

De regerande mästarna Inter tar emot Genoa i premiären av säsongens Serie A. Matchen spelas lördagen den 21 augusti med avspark kl 18.30 på Giuseppe Meazza-stadion.

Inter – Genoa

Serie A
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Inter satsade allt och vann. De bärgade en Serie A-titel med 12 poängs marginal, de bröt Juventus dominans och framtidstron inför den här säsongen borde spira. Men nej, så ser det inte riktigt ut efter sommarens transferfönster.

Antonio Conte har lämnat, Romelu Lukaku och Achraf Hakimi har sålts för stora summor och supportrar rasar över den uteblivna satsningen.

Inter går inte in i den här säsongen som favoriter trots att man, i överlägsen stil, vann ligan förra säsongen. Samtidigt har de ju också tagit in en del nytt och Simone Inzaghi som efterträder Conte har visat att han kan uträtta mycket trots begränsade resurser i Lazio.

Att Edin Dzeko är Lukakus ersättare kanske inte är så upplyftande, men man har också snuvat AC Milan på Hakan Calhanoglu samt köpt in Denzel Dumfries från PSV.

I premiären väntar nu ett Genoa som slutade på en elfte plats i Serie A förra säsongen. Laget leds sedan i december förra året av Davide Ballardini som, på klassiskt italienskt vis, nu är inne på sin fjärde sejour som tränare för klubben.

I vanlig ordning har det varit ganska stor ruljans på spelare in och ut både som lån och permanenta övergångar. Framförallt har man sålt
Shomurodov till Roma för en större summa.

För Genoas del är det här inte säsongens tävlingspremiär då man spelade sin första omgång i Coppa Italia för en vecka sedan. Det blev en svängig tillställning hemma mot Perugia där bortalaget gick ifrån till 2-0 redan efter 10 minuter. Därefter vände Genoa på steken och talangen Yayah Kallon kunde sätta avgörande 3-2 med bara några minuter kvar av matchen.

Inter får fortsatt invänta besked vad gäller Christian Eriksens framtid men i övrigt finns inga skador att rapportera från något av lagen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

21-0 till Inters fördel

Det har varit mycket negativa tongångar kring Inter under sommaren där försäljningen av Lukaku kanske väckt allra störst vrede bland lagets supportrar. Det kan man förstå, men samtidigt finns det en risk att man glömmer att Inter fortfarande har en klart slagkraftig trupp i jämförelse med konkurrenterna i Serie A.

Förra säsongen hade en man en trupp som egentligen inga andra lag kunde mäta sig med. Mycket av den stommen finns kvar och fortfarande har man, på pappret, ett lag som mycket väl skulle kunna vinna Serie A även den här säsongen.

Det hade säkerligen varit bättre om Antonio Conte velat bygga vidare på det han grundlade, men man ska heller inte underskatta Simone Inzaghi. Han ser ut att bygga vidare på en trebackslinje med wingbacks och känns som en väldigt bra lösning för Inter här och nu.

I den här premiären på hemmaplan mot Genoa är man förstås klara favoriter. Den inbördes statistiken mellan lagen är också intressant i bemärkelsen att dominansen varit total från Inters sida de senaste åren. Inter har vunnit de 6 senaste mötena där den totala målskillnaden i dessa matcher är 21-0 (!).

Förra säsongen vann Inter med 2-0 borta och 3-0 hemma och jag finner god anledning att tro att det kommer bli något liknande den här gången. Därför spelas Inter -1.5 (asian handicap) till 2.08 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Inter -1.5 (asian handicap)
Odds: 2.08
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 21 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: