5 mars 2020 Napoli Inter Speltips

Speltips Inter – Genoa 28/2: Grepp om titeln

Inter har klarat sig strålande genom en tuffare period i ligan men det är inte över än och den som underskattar Genoa kommer att ångra sig.

Inter har under de två senaste omgångarna verkligen sett ut som den klara favoriten till årets lo scudetto. De avväpnade ett Lazio i superform och vann tämligen bekvämt med 3-1, därefter mötte de stadsrivalerna Milan i Derby della Madonnina förra helgen men det var aldrig riktigt nära ens för de rödsvarta. Inter vann bekvämt med 3-0 och ser ruskigt starka ut.

Trots att de inte alltid dominerar spelet, som mot Lazio där de hade 35% bollinnehav, så är deras omställningar med Romelu Lukaku och Lautaro Martínez verkligen sylvassa. Inget lag i Serie A besitter samma spetskvalitet offensivt i nuläget.

Laget har utöver detta inget Europaspel alls som skulle kunna dela uppmärksamheten utan de är helt inställda på ligan. Nu när de har ett grepp om Serie A kommer de att bli oerhört svårstoppade. De dras dessutom inte med några skador alls i stort sett och inför matchen mot Genoa är det bara avstängningen på Achraf Hakimi som är värd att notera.

Genoa har gått som en raket i år

När Davide Ballardini tog över efter Rolando Maran på tränarbänken i december månad så låg Genoa på en 19:e plats i tabellen med sju inspelade poäng fyra poäng upp till säker mark. De hade då endast en vinst på 13 spelade matcher. Ballardini har tagit samma lag och på tio matcher tagit dem upp till 11:e plats i tabellen med 19 poäng sedan han tillträdde, det är makalöst.

Detta är dessutom fjärde gången han tar över Genoa mitt under säsongen och räddar dem från nedflyttning. Nog med hyllningar till Ballardini, poängen är att Genoa är ett av de mest formstarka lagen i ligan och har haft ett strålande 2021 så här långt. Senast lyckades de med tio man på planen att kvittera mot Hellas Verona i 94:e minuten, vilket berättar om en väldig kämpaglöd i laget.

Även om formen, kämpaglöden och sammanhållningen i laget står på topp så är det dessvärre Inter de möter och det är nog inte många som räknar med att de skulle kunna plocka poäng här. Inter har trots allt strålande form även de och en betydligt starkare trupp.

Det är för dåliga odds för att spela på Intervinst med asian handicap till exempel då många underskattar Genoa. I deras sju senaste matcher har de hållit nollan fem gånger och även om Inter har ett starkt anfall är det inte säkert att målen kommer rasa in. Däremot tror jag Genoa kommer få det väldigt svårt att få hål på Inters försvar och ett “win to nil”-spel på Inter för 1.91 hos Betfair har klart värde i sig.

  Rygga spelet hos Betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter – Win to nil
Odds: 1.91
Bolag: Betfair
Spelstopp: 15:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: